You are here

Bomax doo

Kontakt podaci

Adresa: 
Put Edvarda Kardelja 13a
Grad: 
Telefon: 
024/694-115
Kontakt osoba: 
Veroljub Damnjanovic

Poslovne informacije

Delatnost: 
uvoz i veleprodaja gradjevinskog materijala
O nama: 

BOMAX je osnovan 1992. godine u Subotici i od tada uspešno posluje u oblasti trgovine. Vremenom, preduzeće je raslo i razvijalo se tako da prerasta u jednog od vodećih uvoznika i distributera građevinskog materijala. Zadatak zaposlenih je da efikasno rade na ispunjavanju zahteva kupaca i poslovnih partnera.

Bomax građevinski centar Subotica
O našim proizvodama i uslugama: 

U komunikaciji sa partnerima, bilo da su to kupci ili dobavljači, trudimo se da ostvarimo poslovne odnose koji kao posledicu imaju unapređenje rezultata poslovanja i podizanje nivoa zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga.

Osnovni princip poslovanja je direktna prodaja našim kupcima na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sopstveni vozni park za dostavu robe i naša vozila su uvek na putu u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.

Svakom novom zahtevu tržišta BOMAX će se brzo prilagođavati, kako praćenjem ponude građevinskog materijala, tako i stalnim sopstvenim istraživanjem.

Svake godine se trudimo da budemo što inovativniji nudeći našim kupcima nove proizvode i usluge koji su u skladu sa najnovijim svetskim standardima.