You are here

Marketing

ZA 15 GODINA RADA ODŠTAMPALI SMO I PODELILI BESPLATNO 8.000.000 PRIMERAKA  NOVINA SU Nedeljnik-a .

Proverite zašto je reklama u našim novinama pun pogodak za sticanje novih Kupaca. 

 

 

O nama:

Izdavačka kuća Vizija MVP d.o.o. nastala je početkom 2006. godine sa ciljem izdavanja besplatnih novina i formiranja distributerske mreže za podelu reklamnog materijala. Posle pokretanja besplatnog infooglasnika SU Nedeljnik-a formirali smo i razgranali mrežu naših distributera koji vrše distribuciju SU Nedeljnik-a i reklamnog materijala. Za nepunih 14 godina rada izdali smo oko 7.000.000 besplatnih primeraka novina i zajedno sa našim partnerima izvršili distribuciju preko 100.000.000 primeraka reklamnog materijala. Takođe u saradnji sa našim partnerima vršimo distribuciju reklamnog materijala na području skoro cele Srbije.

Pored toga, naša kuća se bavi internet marketingom i štampanjem i dizajniranjem reklamnog materijala. Naš sajt http://www.sunedeljnik.rs je veoma posećeni u Subotici na njemu  postoji određeni veoma efektni vidovi oglašavanja. Internet stranice klijenta su na: http://www.sunedeljnik.rs/poslovniregistar  

Internet stranice klijenta na poslovnom registru namenjene su ponajviše za klijente kojima nije neophodan vlastiti web sajt, tj. da na svojoj vlastitoj stranici mogu sami ažurirati: slike, tekstove, akcije, video, postaviti fajlove rešenja firme, pib i sl. Građani Subotice veoma rado posećuju stranice poslovnog registra, a veoma je dobro pozicioniran i na google pretraživaču. Na sajtu se nalazi bogata baza podataka koja se ažurira, a svako ko poseduje vlastitu firmu može besplatno da upiše u bazu podataka određen broj svojih podataka, a za kompletnu prezentaciju stranice možete se obratiti redakciji.

Takođe iznajmljujemo pozicije na led bilbordu u Subotici,a  bilbord se nalazi u starom delu centra grada na Radijalcu, na 5 minuta hoda udaljenosti od gradske kuće.Postavljen je 20 metara ispred hale sportova na raskrsnici gde je veliki intenzitet saobraćaja. Reklame su vidljive sa velike daljine, moguće ih je uočiti sa tri različite strane. U hali sportova se svakodnevno održavaju razne sportske i društvene aktivnosti.

distribucija reklamnog materijala subotica, podela flajera subotica, okolna mesta subotice, podela flajera u okolnim mestima subotice, flajeri u selima oko subotice, oglašavanje subotica, oglašavanje na kalendarima subotica, zidni su kalendar, su nedeljnik kalendar

Distribucija SU Nedeljnik-a:  

Vizija MVP d.o.o. Aleja Maršala Tita 10/2

Danko Milivojević

Tel:   024/ 670-905

 Distribucija SU Nedeljnika koji svake nedelje izlazi u 10.000 primeraka vrši se na sledeći način:              

1) SUBOTICA (kuće i stanovi)  Podela u pet zona, tiraž 8000-8400 komada (zavisno od zone).Podela se vrši po poštanskim sandučićima. 

2) SUBOTICA (poslovni objekti)  Svake sedmice se vrši podela po firmama, kafićima, radnjama, bankama, javnim ustanovama i ostalim poslovnim objektima. Tiraž 600-900 komada.

3) OKOLNA MESTA

 - Podela po prodavnicama mešovite robe u Tavankutu, Bajmoku, M. Bosni, Mišićevu, Čantaviru, Bikovu….Distribuciju vrši North Press. Tiraž 440 komada.

4) PROMOCIJA

- Svakog utorka u centru grada vrši se lična podela putem promocije. Podela se vrši od 9h do 11 h, u tiražu od 400 komada.

5) SLANJE POŠTOM I PODELA KOJU IZVRŠE KOMERCIJALISTI:

- Na adrese potencijalnih oglašivača i podela koju izvrše komercijalisti. Tiraž 150-250 komada.

 

 

DISTRIBUCIJA SU NEDELJNIKA U SUBOTICI - PODELA U PET ZONA (KUĆE I STANOVI)

1 ZONA - Levo od Karađorđevog puta, desno od Somborskog puta, Kelebija, Zorka, Crveno selo, deo od Peštanske do Somborske pruge.

2 ZONA - Levo od Somborskog puta, desno od ulice Matije Gupca, deo Prozivke, Aleksandrovo i Novo naselje.

3 ZONA  - Centar, između Karađorđevog puta, Somborske i Peštanske pruge, do ulice Matka Vukovića, Maksima G. i Mirka Bogovića.

4 ZONA - Deo Prozivke, naselje Bajnat i Kertvaroš.

5 ZONA - Makova sedmica,  Mali Radanovac, Veliki Radanovac i Palić.

 

 

Mapa podele SU  Nedeljnik-a u Subotici

Distribucija podela reklamnog materijala u Subotici,Novom Sadu,Kikindi,Senti,Zrenjaninu,Kanjizi,selima oko ovih gradova i svih gradova u Vojvodini  

Naša distributerska služba za naše klijente vrši distribuciju reklamnog materijala u Subotici na oko 44.000 adresa. U Subotici postoji mogućnost podele reklamnog materijala sa Su nedeljnikom ili bez. Pouzdanost ja naš najveći kvalitet, pošto imamo razrađen sistem distribucije u celoj Vojvodini  i sistem  kontrole koji uspešno funkcioniše već devet godina. Sa partnerskim firmama smo u mogućnosti da izvršimo distribuciju reklamnog materijala i u sledećim gradovima: Beograd, Zrenjanin, Novi Sad, Mitrovica, Ruma,Vršac, a po potrebi i u Nišu, Leskovcu i Vranju...

Izdavačka kuća Vizija  MVP d.o.o.  nastala je početkom  2006. godine sa ciljem izdavanja besplatnih  novina  i formiranja distributerske mreže za podelu reklamnog materijala, na području severne i zapadne Bačke.  Za ovih deset godina rada izdali smo oko  pet miliona besplatnih primeraka  novina i izvršili distribuciju na stotine miliona primeraka reklamnog materijala. Formirali smo razgranatu mrežu distribucije reklamnog materijala tako da uz pomoć partnera možemo distribuirati reklamni materijal u većem delu naše države. Pored toga, naša kuća se bavi internet marketingom i štampanjem reklamnog materijala...). 

Neki od naših partnera su: Komercijalna Banka, Forma Urbanico, Magyar szó, Vitorog, Čelik Union, Smartcom, Javna komunalna preduzeća,  i još preko  1500 firmi od  2006. do  2016. godine.