You are here

Vizija MVP doo Subotica

Kontakt podaci

Adresa: 
Aleja Maršala Tita 10/2
Grad: 
Telefon: 
024/670-906
Mobilni: 
064/6422539
Web adresa: 
http://www.sunedeljnik.rs
Kontakt osoba: 
Mladen Vuković
Radno vreme: 
ponedeljak-petak (07:30-15:30)

Poslovne informacije

Delatnost: 
Izdavanje novina, podela reklamnog mat.,štampa,oglašavanje,marketing
Matični broj: 
20 133 066
PIB: 
104 276 414
Šifra delatnosti: 
22 130
Žiro račun: 
205-103683-21
O nama: 

Izdavačka kuća Vizija MVP d.o.o. nastala je početkom 2006. godine sa ciljem izdavanja besplatnih novina i formiranja distributerske mreže za podelu reklamnog materijala. Posle pokretanja besplatnog infooglasnika SU Nedeljnik-a formirali smo i razgranali mrežu naših distributera koji vrše distribuciju SU Nedeljnik-a i reklamnog materijala. Za nepunih 16 godina rada izdali smo oko 7.500.000 besplatnih primeraka novina i zajedno sa našim partnerima izvršili distribuciju preko 100.000.000 primeraka reklamnog materijala. Takođe u saradnji sa našim partnerima vršimo distribuciju reklamnog materijala na području skoro cele Srbije.

Pored toga, naša kuća se bavi internet marketingom i štampanjem i dizajniranjem reklamnog materijala. Naš sajt http://www.sunedeljnik.rs je veoma posećeni u Subotici na njemu  postoji određeni veoma efektni vidovi oglašavanja. Internet stranice klijenta su na: http://www.sunedeljnik.rs/poslovniregistar  

Internet stranice klijenta na poslovnom registru namenjene su ponajviše za klijente kojima nije neophodan vlastiti web sajt, tj. da na svojoj vlastitoj stranici mogu sami ažurirati: slike, tekstove, akcije, video, postaviti fajlove rešenja firme, pib i sl. Građani Subotice veoma rado posećuju stranice poslovnog registra, a veoma je dobro pozicioniran i na google pretraživaču. Na sajtu se nalazi bogata baza podataka koja se ažurira, a svako ko poseduje vlastitu firmu može besplatno da upiše u bazu podataka određen broj svojih podataka, a za kompletnu prezentaciju stranice možete se obratiti redakciji.

Takođe iznajmljujemo pozicije na led bilbordu u Subotici,a  bilbord se nalazi u starom delu centra grada na Radijalcu, na 5 minuta hoda udaljenosti od gradske kuće.Postavljen je 20 metara ispred hale sportova na raskrsnici gde je veliki intenzitet saobraćaja. Reklame su vidljive sa velike daljine, moguće ih je uočiti sa tri različite strane. U hali sportova se svakodnevno održavaju razne sportske i društvene aktivnosti.

 

TEODORA SPASOJEVIC SEKRETAR REDAKCIJA
distribucija besplatnih novina, reklamni materijal
Promocija Su Nedeljnika u Subotici
Su nedeljnik
Izdavačka kuća
Su nedeljnik, besplatne novine, izdavač
Novine, su nedeljnik, besplatne novine
Ewoud, STRUCNJAK IZ HOLANDIJE U SuboticI
marketing, distribucija-marketing, distribucija-su nedeljnik podela flajera
uredništvo,dizajn dsu nedeljnika
O našim proizvodama i uslugama: 

USLUGE

  • Izdavanje besplatnog infooglasnika SU Nedeljnik-a i prodaja reklamnog prostora
  • Dizajn,izrada i distribucija flajera,vizit karti i brošura 
  • Zbirni flajer(dizajn,izrada i distribucija)
  • Kompletan marketing
Opis video snimka: 
Anketa: SU Nedeljnik

Komentari

U SU NEDELJNIKU se oglašavem već 5 godina iz to vreme sam stekao na desetine klijenata baš preko SU NEDELJNIKA.Mislim da reklama kod njih nije skupa ,naročito zbog toga sto im je tiraž 10000 primeraka i da SU NEDELJIK ima u skoro svim kucama i stanovima.Pošto ima interesanthih stvari uvek poželim da pročitam najnoviji broj.
Korektni razgovori i dobra poslovna saradnja.