You are here

Humanitarni turnir „Sportom za Suboticu“ održan na Paliću

06.06.2023. Na Sportskim terenima Parka na Paliću održan je humanitarni turnir u košarci, odbojci i fudbalu, sa ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Učestvovalo je osam kompanija koje posluju u Subotici.

Grupa zaposlenih u kompaniji „Ametek” zajedno sa humanitarnom organizacijom „Za Suboticu svim srcem” je osmislila ideju o organizovanju humanitarnog turnira. Kao generalni sponzor, kompanija „Ametek” je zajedno sa ostalih sedam kompanija koje posluju u Subotici, kao što su „B+B Sensors”, „Nifco”, „Contitech Fluid“, „Norma Group“, „Inspira group“, „Pionir AD“ i „Adam šped“, učestvovala u organizaciji ovog događaja.

Organizaciju turnira podržala je humanitarna organizacija „Za Suboticu svim srcem”, koja se nada da će ovaj projekat postati tradicionalan i rasti iz godine u godinu. Pored učesnika, događaju je prisustvovao veliki broj posmatrača, koji su imali priliku da na štandovima kupe hranu, osveženje i suvenire. Sav prihod od prodaje sa štandova namenjen je humanitarnim svrhama.

Grad: