You are here

Vizija MVP doo Subotica

Kontakt podaci

Adresa: 
Aleja Maršala Tita 10/2
Grad: 
Telefon: 
024/670-906
Web adresa: 
http://www.sunedeljnik.rs
Kontakt osoba: 
Mladen Vuković
Radno vreme: 
ponedeljak-petak (07:30-15:30)

Poslovne informacije

Delatnost: 
Izdavanje novina, podela reklamnog mat.,štampa
Matični broj: 
20 133 066
PIB: 
104 276 414
Šifra delatnosti: 
22 130
Žiro račun: 
205-103683-21
O nama: 

Izdavačka kuća Vizija MVP d.o.o. nastala je početkom 2006. godine sa ciljem izdavanja besplatnih novina i formiranja distributerske mreže za podelu reklamnog materijala, na području severne i zapadne Bačke. Za ovih osam godina rada izdali smo oko četri i po miliona besplatnih primeraka novina i izvršili distribuciju na stotine miliona primeraka reklamnog materijala. Formirali smo razgranatu mrežu distribucije reklamnog materijala tako da uz pomoć partnera možemo distribuirati reklamni materijal u većem delu naše države. Pored toga, naša kuća se bavi internet marketingom i štampanjem reklamnog materijala...). Neki od naših partnera su: Energy net, Forma Urbanico, Magyar szó, Kuća delova,Magazzino,Tera keramika,Joviste,Proline,Aqva Therm,Fontana,Garaža,taxi x i još preko 1500 firmi od 2006. do 2016. godine.

Su nedeljnik
Izdavačka kuća
Promocija Su nedeljnika
Su nedeljnik, besplatne novine, izdavač
distribucija besplatnih novina, reklamni materijal
Novine, su nedeljnik, besplatne novine
Ewoud, STRUCNJAK IZ HOLANDIJE U SuboticI
marketing, distribucija-marketing, distribucija-su nedeljnik podela flajera
uredništvo,dizajn dsu nedeljnika
O našim proizvodama i uslugama: 

Oglašavanje u Su nedeljnik-u (reklamne pozicije: prva strana, zadnja strana, unutrašnje kolor i crno-bele strane. Veličine oglasnog prostora su od 3,6 cm x 2,1 cm do cele strane 19 cm x 27 cm. Najniža cena reklamnog prostora je već od 3 evra (u dinarskoj protuvrednosti)). Distribucija reklamnog materijala ( naša distributerska služba za naše klijente vrši distribuciju reklamnog materijala u Subotici na oko 44.000 adresa, Somboru na oko 23.000 adresa i Bačkoj Topoli na oko 12.000 adresa. U Subotici postoji mogućnost podele reklamnog materijala sa Su nedeljnikom ili bez. Pouzdanost ja naš najveći kvalitet,pošto imamo razrađen sistem distribucije i kontrole koji uspešno funkcioniše već osam godina. Sa partnerskim firmama smo u mogućnosti da izvršimo distribuciju reklamnog materijala i u sledećim gradovima: Beograd, Zrenjanin, Novi Sad, Mitrovica, Ruma,Vršac, a po potrebi i u Nišu, Leskovcu i Vranju...). Štampanje i nabavka reklamnog materijala (bavimo se nabavkom reklamnog materijala i štampanjem na isti. U ponudi imamo vizit karte, flajere, rokovnike, priveske, upaljače, kalendare, majice, kačkete...). Internet marketing ( podrazumeva oglašavanje na našem sajtu putem banera ili izrada internet stranice klijenta (tekstovi, slike, dokumenti, akcije i sniženja, vlastita administracija internet stranice od strane klijenta), www.sunedeljnik.rs/poslovni-registar. Za naše klijent omogućili smo oglašavanje po cenama koje su izuzetno niske u odnosu na broj poseta). Dodatna izdanja ( oglašavanje na zidnom SU kalendaru, akcija zidnog kalendara se pokreće krajem godine, tradicija koja traje 5 godina i koja je pokazala rezultate. Zidni kalendar štampamo u saradnji sa našim klijentima, u 50.000 primeraka što je dovoljno da se pokrije teriorija Subotice, poslovni objekti, javne ustanove, promocije, lepljenje kalendara na oglasnim tablama. Svaka kuća i stan dobijaju zidni kalendar kojim se mogu služiti tokom čitave godine, jer se na njemu pored reklama nazale korisne informacije kao što su važni telefoni, poslovni registar. Kalendar se štampa na B3 formatu, kunzdruk 115 g).

SU NEDELJNIK SUBOTICA
Logo, strai su nedeljnik, novine
Reklamni materijal, šolje, olovke, torbe, štampa,magneti
Distribucija, podela flyera - novina U SUBOTICI
Besplatni primerci
Zidni kalendar 2013
Zidni kalendar 2014
Zidni kalendar 2015 KOD NAS
su nedeljnik, gradska kuća
Besplatne novine, infooglasnik
Čestitka, novogodišnje, novine, reklame
Flajer, usluge, marketing, poslovni registar, distribucija
Video: 
Opis video snimka: 
Anketa: SU Nedeljnik

Komentari

U SU NEDELJNIKU se oglašavem već 5 godina iz to vreme sam stekao na desetine klijenata baš preko SU NEDELJNIKA.Mislim da reklama kod njih nije skupa ,naročito zbog toga sto im je tiraž 11000 primeraka i da SU NEDELJIK ima u skoro svim kucama i stanovima.Pošto ima interesanthih stvari uvek poželim da pročitam najnoviji broj.