You are here

Sajam zapošljavanja u Subotici

Sajam zapošljavanja u Subotici

14.03.2023. Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 17. marta 2023. godine, od 10 do 14 časova, u prostorijama NSZ Filijale Subotica, Jovana Mikića 12 .

Na predstojeću manifestaciju, koju organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Subotica, kao jednu od redovnih aktivnosti, prijavilo se 22 poslodavaca.

Kao i svake godine poslodavci imaju potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, te svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom tako i u alternativnom zanimanju.

Poslodavci su iskazali potrebe za sledećim zanimanjima:

  • Operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom
  • Lica sa završenom srednjom stručnom spremom traženi su: zavarivači, namotavači, operateri na CNC mašinama, metaloglodači, mašinski tehničari, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, operateri na kontroli kvaliteta mašinske ili elektro struke, administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, šankeri, prodavci-kasiri ,agenti terenske prodaje, komercijalisti, magacioneri, točioci goriva, blagajnici, vodoinstalateri, vozači C i E kategorije
  • Lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, kao i ekonomskog usmerenja

Poslodavci će ponuditi preko 200 slobodnih radnih mesta koja će se popuniti kako u ovom momentu tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja.

Nezaposlenima je na sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Grad: