You are here

Ledeni tobogan uskoro u centru grada

06.12.2022. U toku je postavljanje novogodišnje rasvete, koja će biti uključena 15. decembra, a istog dana sa radom počinju i montažna klizališta koja će biti postavljena na pet lokacija. Novina ove godine je ledeni tobogan, koji će biti postavljen ispred svečanog ulaza u gradsku kuću i sigurno će biti glavna atrakcija za naše najmlađe sugrađane.

Novogodišnja rasveta će ove godine svetleti 20 dana kraće nego ranijih godina, u skladu sa aktuelnim merama štednje. Takođe, od ukupno 2.000 dekorativnih elemenata, biće postavljeno 1.300.

Rasveta će ove godine biti postavljena na segedinskom i senćanskom putu, na Korzou, u Štrosmajerovoj ulici, ulici Mkasima Gorkog, na Aleji maršala Tita i u ulici Dimitrija Tucovića, dok prigradska mesta koja su inače imala novogodišnju rasvetu, ove godine neće imati, takođe zbog mera štednje. U centru grada tradicionalno će biti postavljena novogodišnja jelka, a sugrađani koji vole klizanje moći će da uživaju na čak pet klizališta koja će se nalaziti na Paliću, u Bajmoku, Čantaviru, Novom Žedniku i na Prozivci.

Novogodišnja rasveta će svetleti od 15. decembra do 15. januara.

Grad: