You are here

Beritherm Subotica

Kontakt podaci

Adresa: 
Subotica,Segedinski put 53
Grad: 
Telefon: 
065/9531551
Mobilni: 
065/9531551
Web adresa: 
www.beritherm.rs
Kontakt osoba: 
Karolj Berček
Radno vreme: 
pon-pet 7.30-16.30, sub 7.30-13.00

Poslovne informacije

Delatnost: 
Građevinski centar
PIB: 
111 357 561
O nama: 

Beritherm doo

Naše preduzeće je počelo sa radom u proleće 2019. godine, kao porodična firma. Posle šesnaest godina provedeno u građevinarstvu, sanjao sam nove puteve sebi i svojoj porodici. Od snova su se stvarali ideje, a od ideja sa napornim radom, i sa velokom dozom optimizma nastao je Beritherm. Mnogi su verovali u mene ... prvenstveno moja porodica, prijatelji, poznanici, pa sam im zahvalan na podršci.

Veoma sam posvećen svojoj profesiji i smatram da je jako važno biti oprezan u svim segmentima izgradnje. Takođe ovo preporučujem svim svojim klijentima. Tokom godina, susreo sam se sa mnogim proizvodima, tehnologijama i raznim građevinskim rešenjima. Vidio sam i dobre i manje dobre primere. Dobio sam preciznu sliku tržišta, inovacija i mogućnosti. Stoga je naš glavni cilj uz akumulirano stručno znanje i iskustvo da pomognemo našim klijentima i našim online kupcima da donesu najbolje i najracionalnije odluke pri kupovini robe shodno svojim mogućnostimana.

Takođe nam je primarna briga da distribuiramo kvalitetne proizvode i da zadovoljimo potrebe svojih klijenata. U tom cilju, neprestano širimo asortiman naših proizvoda i čineći većinu naših proizvoda dostupnim na mreži.

Međutim, odlučni smo da budemo u korak sa inovacijama, inovacijama proizvoda i tehnologije u budućnosti, u duhu ekološke svesti. Čvrsto verujem da izbor pravih izolacionih materijala ne samo da štedi naš novčanik, već i štedi energiju, štiti našu životnu sredinu, naše energetske resurse i obezbeđuje dugoročnu održivost.

 

 

O našim proizvodama i uslugama: 

Beritherm doo je građevinski centar izolacionog i građevinskog materijala. U prodavnici možete nabaviti sve za : GIPSKARTON SISTEME,IZOLACIONE FASADE,LEPILA ZA KERAMIKU,KROVNU IZOLACIJU.Postavljen je i web shop na adresi www.beritherm.rs 

Komentari

Radnja je mala ali sam našla sve što mi je trebalo.Šteta što nisu bliže centru.