You are here

Uspeh karatista "Spartak Enpija" na Serbia Open 2024

U nedelju su karatisti "Spartak Enpija" stupili na međunarodni tatami na Serbia Open 2024 turniru, u sklopu priprema za nadolazeću takmičarsku sezonu. Ovaj prestižni događaj, okupio je više od 1.000 takmičara iz 12 zemalja, obećavajući izuzetno uzbuđenje i neizvesnost na borilištu. Karatisti "Spartak Enpija" su izdvojili svoje talente na ovom turniru, ostvarivši izvanredne rezultate.

 

Nakon napornih borbi na turniru posvećenom Oliveru Tomiću u Kruševcu, karatisti KK "Spartak Enpi" su se vratili kući noseći impresivno bogatstvo od šest zlatnih, dve srebrne i jedne bronzane medalje.

 

Pavle Miković je zasenio svojim performansama u kategoriji pojedinačnih kata, dok je Tadija Todorović briljirao u borbama do 3 poena. Teodora Ćojder je pokazala izuzetnu veštinu u borbama do 1 poena, dok je Milovan Bukilić osvojio zlato i u borbama do 3 poena i u borbama do 1 poena. Osim toga, ekipa u sastavu Milovan Bukilić, Tadija Todorović i Luka Boroš je demonstrirala izvanredan timski duh, osvajajući još jedno zlato u ekipnim borbama.

 

Srebrne medalje su osvojili Luka Boroš u kategoriji borbi do 1 poena i Ema Kopilović u kategoriji borbi do 3 poena, dok je Ema dodatno zabeležila bronzanu medalju u kategoriji borbi do 1 poena.

 

Pripreme za nadolazeći 25. Super Enpi kup su u punom jeku, koji će se održati 24. marta, dok će subotički karatisti nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Palanci 10. maja, obećavajući još uzbuđenja i uspeha na tatamiju.

 

Grad: