You are here

Spartak slavio protiv Sloge u Kraljevu

Spartak slavio protiv Sloge u Kraljevu

U drugom kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), ekipa Spartaka je odigrala gostujuću utakmicu u Kraljevu. U izuzetno neizvesnom meču, Subotičani su pokazali visok kvalitet i zabeležili su pobedu. Sledeće sedmice, tim će se takmičiti na turniru Regionalne lige.

 

Košarkaši Spartaka su ostvarili svoje prve bodove u novoj sezoni. Tokom većeg dela utakmice u Kraljevu, Subotičani su održavali vođstvo, iako je domaćin održavao kontakt praktično do poslednje četvrtine. Upravo je ta poslednja četvrtina bila ključna, koju je Spartak iskoristio da prelomi utakmicu i stekne odlučujuću prednost.

 

Na strani Spartaka, devet igrača je doprinelo postizanju poena, pri čemu su se istakli Bojić sa 26, Barna sa 24 i Kutlešić sa 14 poena, uz sedam asistencija. Subotičani su bili veoma precizni u šutu za dva poena (84%), iako su imali nešto problema sa izvođenjem slobodnih bacanja (17/31).

 

Sloga - Spartak Office shoes 85:96

(19:18, 22:25, 20:21, 24:32)

 

Spartak Office shoes: Cvetković 2, Milijašević, Stepanović, Kutlešić 14, Radosavljević 9, Ilić, Medarević 5, Tejić 8, Bojić 26, Sokolović 4, Čupković 4, Barna 24.

 

Grad: