You are here

Spartak savladao Vrbas u rukometu

Rukometaši Spartaka su u drugom kolu Super B lige ostvarili pobedu pred svojim navijačima, pobedivši Vrbas rezultatom 27:21. Iako su gosti na početku meča poveli, ekipa iz Subotice je brzo preokrenula situaciju u svoju korist i na kraju zasluženo trijumfovala.

Gosti su prvobitno imali prednost od tri gola, ali domaćini su se bolje snašli i efikasnije napadali, izjednačavajući rezultat nakon 10 minuta igre - 4:4. Milan Potpara je bio ključan u tom preokretu i vodio svoj tim ka prvoj pobedi u novoj sezoni. Na terenu je vođena izuzetno žestoka borba, uz gol za gol, ali su Subotičani uspeli da održe svoju stečenu prednost i odu na poluvreme s minimalnom prednošću - 13:12.

Početkom drugog poluvremena, Vrbas je izjednačio, ali to je bilo sve što su postigli. Spartak je briljirao u napadu i pokazao odličnu odbranu, što im je omogućilo da se odvoje na značajnu prednost od čak šest golova - 23:17 deset minuta pre kraja meča. Gosti nisu bili u mogućnosti da sustignu značajno vođstvo domaćina, što je rezultiralo pobedom Spartaka sa konačnim rezultatom 27:21.

Spartak – Vrbas 27:21 (13:12)

Spartak: Miskin 2, Ivić, Ivanišević, Marić, Kuburović 3, Laković 4, Potpara 6, Lisov, Spremo 1,  Cmiljanović 1, Dražić, Bukvić 6, Spasić, Ćosić 4, Vojvodić, Maksimović.

Vrbas:  Žegarac 1, Vujičić, Podunavac 1, Musić 3, Momić 4, Gaćinović 4, D. Bajrović, R. Kovačević 1, Roganović 1, Krivokapić 3, Kovačević S., J. Kovačević,  Mirković 2, A. Bajrović, Skuban, Zekić 1.

Grad: