You are here

Rukometaši Kikinde Grindex bolji od Spartaka

Rukometaši Spartaka su započeli ovogodišnju sezonu u Super B ligi porazom od Kikinde rezultatom 26:25. Meč je bio vrlo neizvestan, a Subotičani su imali prednost od dva gola tokom prvog poluvremena.

Gosti su na početku imali minimalno vođstvo, ali Spartak je uspeo da stigne do prednosti od 9:7 golovima Ćosića i Bukvića nakon izjednačenja 7:7. Potpara je postigao gol za vodstvo od 12:9 šest minuta pre kraja prvog poluvremena. Međutim, gosti su se vratili i prišli na samo gol zaostatka (12:11) nakon pogodaka Lisice i Boškovića.

U drugom poluvremenu, Kikinda je zaigrala bolje i stekla prednost od tri gola (17:20) golom Jovanovića u 48. minutu. Spartak se uspeo vratiti i izjednačiti rezultat na 25:25, ali je iskusni Lisica postigao odlučujući gol za pobedu Kikinde od 26:25.

U narednom kolu, Spartak će igrati protiv ekipe Vrbasa pred svojom publikom sledeće nedelje.

RK Spartak - Kikinda Grindex 25:26 (12:11)

Spartak: Miskin, 3, Ivić, Ivanišević, Marić 1, Kuburović, Laković 1, Potpara 7, Lisov, Spremo 3, Vuković, Cmiljanović, Bukvić 4, Spasić, Đosić 6, Vojvodić, Maksimović.

Kikinda Grindex: Balaban, Dukatarov 1, Majkić, Lisica 4, Georgijevski, Trninić 1, Marković, Miškov, Vrgović 6, Panić M., Panić L., Milošević, Tatari 2, Stojanović 3, Jovanović 5, Bošković 4. 

Grad: