You are here

Održan međunarodni teniski turnir „Čikov memorijal“

25.07.2023. Na teniskim terenima TK Spartak iz Subotice održan je međunarodni teniski turnir „Čikov memorijal“ za juniore do 16 godina.

U juniorskoj konkurenciji, Mihailo Topić osvojio je šampionski pehar pobedivši u finalu svog sunarodnika Milana Radojičića sa rezultatom 4:6, 6:2, 6:1. U polufinalu, Topić je savladao Vanju Nikolića, dok je Radojičić bio bolji od Vuka Pantića Crnčevića.

Kod devojčica, titulu šampionke osvojila je Ruskinja Polina Nikitina, koja je u finalu pobedila predstavnicu Izraela Anu Stadnikovu sa rezultatom 6:3, 6:1. U polufinalu, Polina je nadigrala predstavnicu Srbije Anastasiju Čolović rezultatom 6:0, 6:1, dok je Ana zaustavila Teodoru Vlajić, takođe iz Srbije, sa rezultatom 6:3, 6:0.

U ženskoj konkurenciji dublova, pobednički par činile su Emilija Miljković i Ana Stadnikova (SRB,IZR), koje su trijumfovale u finalu protiv rumunskog para Ferešten / Mateas sa rezultatom 6:2, 6:0. Kod muških dublova, pehar su podigli Vanja Nikolić i Uroš Živković, koji su u finalnom meču pobedili Leona Jovičića i Novaka Miloševića rezultatom 6:7(4), 6:0, 10:8.

Grad: