You are here

Fudbaleri Čukaričkog nadigrali naše fudbalere

Fudbaleri Čukaričkog nadigrali naše fudbalere

Čukarički je prekinuo niz pobeda Subotičana pred svojim navijačima nakon dve uzastopna trijumfa. Beograđani su poveli u 13. minutu, a desetak minuta kasnije udvostručili prednost, što je znatno poremetilo domaćine koji nisu uspeli da se upišu na listu strelaca.

Gosti su krenuli veoma energično od samog početka utakmice. Luka Adžić je u 13. minutu izveo brzu kontru, na ivici šesnaesterca ga je oborio Tanasijević, što je rezultiralo slobodnim udarcem. Adžić je majstorski izveo udarac i smestio loptu u mrežu za 0:1. Spartak je pokušao da odgovori, ali nije bio precizan u završnici. Drugi gol Čukaričkog postignut je u 24. minutu, ponovo uz asistenciju Adžića. Spartak je prema kraju prvog poluvremena postao ofanzivniji prema protivničkom golu. Đurasović je uputio dobar šut, ali Stanković se sjajno postavio i lopta je otišla preko gola. Najbolju priliku su imali u 38. minutu, ali golman Belić se istakao odličnom reakcijom i sačuvao svoju mrežu.

U drugom delu meča, Spartak je nastojao da smanji zaostatak. Najbolju šansu imao je Mudrišnki, ali ponovo je golman Belić bio nepremostiv. Od 71. minuta, Spartak je ostao sa igračem manje jer je Dejan Kerkez dobio crveni karton posle duela sa Lukom Subotićem. Gosti su iskoristili svoju brojčanu prednost i postavili konačnih 0:3 u 77. minutu.

 

Grad: