You are here

Biciklisti Spartaka ekipni pobednici Prvenstva Srbije

11.07.2023. U proteklom periodu, biciklisti Spartaka ostvarili su izvanredne rezultate na nizu takmičenja. Posebno se ističe osvajanje ekipnog prvog mesta na kadetskom prvenstvu Srbije koje se održalo u Kraljevu.

Na nacionalnom prvenstvu Srbije u disciplini hronometar, koje je održano na stazi dužine 10 km u Erdeviku, članovi Biciklističkog kluba Spartak su postigli uspešne rezultate. Posebno se istakla kadetkinja Nikolina Perčić, koja je osvojila prvo mesto. Takođe, Vuk Trišić je ostvario sjajan rezultat plasiravši se na drugo mesto. Na istom takmičenju, Perčić Ivan je bio peti, dok je Vujković Lamić Nikola zauzeo sedmo mesto.

Subotički biciklisti su takođe učestvovali na Državnom prvenstvu u drumskoj vožnji, koje se održalo u Beranovcu kod Kraljeva, gde su ekipno osvojili prvo mesto. U konkurenciji kadetkinja na stazi ukupne dužine 36,4 km, Nikolina Perčić je zauzela četvrto mesto. Kod kadeta, na stazi dužine 79,1 km, Vuk Trišić je bio peti, Nikola Vujković Lamić šesti, dok je Ivan Perčić zauzeo sedmo mesto.

Kao članovi reprezentacije, biciklisti Spartaka su učestvovali na trci Tour of Kids koja se održala u Novom Mestu, Slovenija. Nikolina Perčić je predstavljala Srbiju u kategoriji kadetkinja, dok su Vuk Trišić i Ivan Perčić bili deo reprezentacije u kategoriji kadeta.

Grad: