You are here

Jugolab laboratorija

Kontakt podaci

Adresa: 
Kumanovska 21
Grad: 
Radno vreme: 
pon-pet 07-20, sub 07-13

Poslovne informacije

Delatnost: 
Laboratorije, oprema i usluge
Kategorija firme: 
O nama: 

Laboratorija JUGOLAB je osnovana 14. aprila 2000. godine u Novom Sadu, a 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, registrovan za vršenje analiza iz oblasti hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije i patohistologije. Danas je JUGOLAB savremena laboratorija koja svojim radom odgovara najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima svojih korisnika.

Opremljena modernom tehnologijom, sa svojim mnogobrojnim stručnim kadrom i iskusnim osobljem, poštujući načela dobre laboratorijske prakse, JUGOLAB obavlja delatnost na preko 1600m² i postiže najviše ciljeve u domenu laboratorijske dijagnostike, a to su tačni i pouzdani rezultati.

Naše opredeljenje, da nam je kvalitet naših usluga i zadovoljstvo naših korisnika najvažnije, pretočili smo u naše ključne vrednosti:

 

  • Orijentisanost ka korisniku

Posvećeni smo stalnoj izgradnji poverenja naših poslovnih partnera i kontinuiranom praćenju stepena zadovoljstva korisnika naših usluga radi prepoznavanja njihovih sadašnjih i budućih potreba i očekivanja.

 

  • Orijentisanost na zaposlene

Zadovoljstvo zaposlenih, njihovo zadržavanje i oblikovanje u vrhunske članove tima, je osnov dobro obavljenog posla koji će obezbediti da ugovorene obaveze kod svojih korisnika, JUGOLAB obavlja vrhunski profesionalno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

 

  • Kvalitet

18. godina uspešnog postojanja, duga lista referentnih ustanova i stalnih partnera potvrda su našeg kvaliteta i profesionalnog odnosa prema poverenim poslovima. Kvalitet je danas naša konkurentska prednost.

 

  • Odgovorno ponašanje 

JUGOLAB promoviše i primenjuje pozitivan odnos, odgovoran stav i odgovorno ponašanje u svakom aspektu svoga poslovanja prema sebi, prema poslovnim partnerima, prema zaposlenima, društvenoj zajednici i prirodnom okruženju.

Komentari

Odlicna poliklinika