You are here

Tehnoserv

Kontakt podaci

Adresa: 
Hrastova 5
Grad: 
Radno vreme: 
pon-pet 00-00, sub 00-00

Poslovne informacije

Delatnost: 
Grejanje, kotlovi
Kategorija firme: 
O nama: 

Preduzeće TEHNOSERV je osnovano 1990. godine i od početka se bavi istraživačko razvojnom delatnošću, primenjujući kroz niz godina prikupljena iskustva. Neprastano ulažemo u razvoj i istraživanje da bi svojim kupcima pružili najkvalitetniji proizvod.

Okrenuti kontinuiranom razvoju i prihvatanju visokih tehnologija preduzeće je uspelo da razvije savremene proizvode koji po kvalitetu, dizajnu i funkcionalnosti nimalo ne zaostaju za svetskim proizvođačima kotlovskih postrojenja i opreme. Naša kotlovska i ostala postrojenja kao i sva oprema koju proizvodimo je proizvedena prema najvišim evropskim standardima i propisima koji zadovoljavaju najstrože kriterijume, a našim korisnicima pružaju pouzdanost i sigurnost u radu. Nije zanemarivo spomenuti i jednostavnost rukovanja.

Kao temelj uspeha preduzeća jeste potpuna usmerenost ka izradi proizvoda koje će u potpunosti zadovoljiti kupca. Konstantnim ulaganjem u znanje i primene novih softverskih alata za parametarsko projektovanje preduzeće nastoji što kvalitetnije odgovoriti trendovima tržišta.

  • Posedujemo najsvremenije mašine za obradu metala: CNC mašine za sečenje i savijanje.
  • Atestirani zavarivači.
  • Serftifikat ISO 9001, primena sistema menadžmenta kvlaiteta u oblasti proizvodnje kotlova, toplotne tehnike i metalnih konstrukcija.
  •