You are here

Cim Gas

Kontakt podaci

Adresa: 
Jovana Mikića 56
Grad: 
Radno vreme: 
pon-pet 00-00, sub 00-00

Poslovne informacije

Delatnost: 
Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema
Kategorija firme: 
O nama: 

CIM GAS  Subotica; osnovan je marta meseca 1991 godine, kao izvođač gasnih instalacija, instalacija grejanja, kao i trgovina sa uređajima i opremom iz gasne i grejne tehnike.Kod osnivanja kreće sa 8 stalno zaposlenih radnika.

Za obavljanje delatnosti, angažuje projektne organizacije; kvalifikovane radnike iz oblasti našeg poslovanja, kako domaćih tako i iz susedne Mađarske. Ostvaruje i proširuje ugovornu saradnju sa registrovanim firmama za izgradnju građevinskih radova, za koje izvodimo kompletne izgradnje: gasnih instalacija, instalacija grejanja, ventilacije,klimatizacije,solarnih sistema i izvora obnovljivih energija, zaključno sa svim ispitivanjima i učešćem u obavljanju tehničkog prijema i primo-predaji objekata korisnicima.Zahvaljujući stručnom rukovodstvu, kvalitetnoj radnoj snazi i tehničkoj opremljenosti, preduzeće se stalno razvija-povećava i proširuje delatnost, kako u okviru navedenih radova, tako i u drugim oblastima termo i hidro tehnike.

Danas možemo reći da firma pored gasnih i grejnih instalacija se bavi i izvođenjem klimatizacije i ventilacije.

Pored izgradnje firma se bavi i uvozom i veleprodajom renomiranih brendova kao što su:  Baxi (gasni kotlovi),Polimix( slavine)Ganz Meter -Itron (Actaris) merno regulaciona gasna tehnikaMidea (Klimatizacioni uređaji),Gazipari Gepgyar (regulaciona gasna tehnika)Rifeng (sistemi za podno grejnaje),Pakole (ozračivači i kaloriferi) Lindab (ventilacioni sistemi)Jeremias (dimnjaci)....... 

 Posedujemo sortirano skladištenje materijala i opreme. Imamo prodavnicu sa preglednim izložbenim eksponatima.Posedujemo sopstvenu samostalnu i kooperativnu proizvodnju.

Učestvujemo na sajmovima KGH u Beogradu, Novom Sadu, Subotici  itd. Od 2010. godine se održava manifestacija 'CIM GAS DANI' na kojoj vršimo prezentacije naših prodajnih programa kao i novog 'KATALOGA PROIZVODA'.Ove godine Cim Gas puni 20. godina uspešnog rada, koje će mo proslaviti u okviru 'CIM GAS DANI' sa našim poslovnim partnerima. 

Kvalifikovani i veoma dobro obučeni serviseri sa optimalnim asortimanom rezervnih delova u Subotici, najbolja su garancija da će naši kupci-korisnici biti dugo zadovoljni sa funkcionisanjem opreme, koju smo im ispoučili, odnosno ugradili. Ova grupa servisera vrši permanentnu obuku servisera u našim distributivnim centrima, širom zemlje.   

U cilju savrermenog i kvalitetnog poslovanja, organizovali smo se i od 2003 god.  radimo po sistemu kvaliteta ISO; posedujemo i reatestaciju od 2010 god.: TÜV Rheinland InterCert; EN ISO 9001-2000. Zertifikat: 76.100.60022.Od Oktobra 2012 god. uveli smo i implementirali nove standarde ISO 14001 i OHSAS 18001.