You are here

Vizija MVP doo Subotica

Kontakt podaci

Adresa: 
Aleja Maršala Tita 10/2
Grad: 
Telefon: 
024/670-906
Web adresa: 
http://www.sunedeljnik.rs
Kontakt osoba: 
Mladen Vuković
Radno vreme: 
ponedeljak-petak (07:30-15:30)

Poslovne informacije

Delatnost: 
Izdavanje novina, podela reklamnog mat.,štampa
Matični broj: 
20 133 066
PIB: 
104 276 414
Šifra delatnosti: 
22 130
Žiro račun: 
205-103683-21
O nama: 

Izdavačka kuća Vizija MVP d.o.o. nastala je početkom 2006. godine sa ciljem izdavanja besplatnih novina i formiranja distributerske mreže za podelu reklamnog materijala. Posle pokretanja besplatnog infooglasnika SU Nedeljnik-a formirali smo i razgranali mrežu naših distributera koji vrše distribuciju SU Nedeljnik-a i reklamnog materijala. Za nepunih 14 godina rada izdali smo oko 7.000.000 besplatnih primeraka novina i zajedno sa našim partnerima izvršili distribuciju preko 100.000.000 primeraka reklamnog materijala. Takođe u saradnji sa našim partnerima vršimo distribuciju reklamnog materijala na području skoro cele Srbije.

Pored toga, naša kuća se bavi internet marketingom i štampanjem i dizajniranjem reklamnog materijala. Naš sajt http://www.sunedeljnik.rs je veoma posećeni u Subotici na njemu  postoji određeni veoma efektni vidovi oglašavanja. Internet stranice klijenta su na: http://www.sunedeljnik.rs/poslovniregistar  

Internet stranice klijenta na poslovnom registru namenjene su ponajviše za klijente kojima nije neophodan vlastiti web sajt, tj. da na svojoj vlastitoj stranici mogu sami ažurirati: slike, tekstove, akcije, video, postaviti fajlove rešenja firme, pib i sl. Građani Subotice veoma rado posećuju stranice poslovnog registra, a veoma je dobro pozicioniran i na google pretraživaču. Na sajtu se nalazi bogata baza podataka koja se ažurira, a svako ko poseduje vlastitu firmu može besplatno da upiše u bazu podataka određen broj svojih podataka, a za kompletnu prezentaciju stranice možete se obratiti redakciji.

Takođe iznajmljujemo pozicije na led bilbordu u Subotici,a  bilbord se nalazi u starom delu centra grada na Radijalcu, na 5 minuta hoda udaljenosti od gradske kuće.Postavljen je 20 metara ispred hale sportova na raskrsnici gde je veliki intenzitet saobraćaja. Reklame su vidljive sa velike daljine, moguće ih je uočiti sa tri različite strane. U hali sportova se svakodnevno održavaju razne sportske i društvene aktivnosti.

 

distribucija besplatnih novina, reklamni materijal
Promocija Su Nedeljnika
Su nedeljnik
Izdavačka kuća
Su nedeljnik, besplatne novine, izdavač
Novine, su nedeljnik, besplatne novine
Ewoud, STRUCNJAK IZ HOLANDIJE U SuboticI
marketing, distribucija-marketing, distribucija-su nedeljnik podela flajera
uredništvo,dizajn dsu nedeljnika
O našim proizvodama i uslugama: 

USLUGE

  • Oglašavanja u SU Nedeljniku

Reklamne pozicije - prva strana, zadnja strana, unutrašnje kolor i crno bele strane, veličine oglasnog prostora su od 3.2 cm x 3.6 cm do cele strane 19 cm x 27 cm.

  • Oglašavanja na zidnom SU kalendaru

Svake godine se štampa i besplatno deli 50.000 primeraka sa oko 100 oglasnih pozicija.

  • Marketing kampanja
  • Oglašavanje na flajerima u akciji SU okolna mesta

Od marta do novembra svakog meseca se štampa i besplatno deli 13.500 komada reklamnog materijala u 16 mesta oko Subotice.

  • Distribucije reklamnog materijala

Insertaciju u novinama ili bez insertacije.

  • Uslužno štampanje i nabavka rerklamnog materijala

Vizit karte, flajeri, rokovnici, privesci, upaljači, kalendari, majice, kačketi...

  • Internet marketinga

Baneri na sajtovima: http://www.sunedeljnik.rs i http://www.oglasi024.co            

 

 

 

O SU NEDELJNIK-U

                                                                                                

                                                                         

                                                                             

 

SU Nedeljnik je besplatni infooglasnik, jedinstven u Srbiji, koji se distribuira u tiražu od 10.000 primeraka sedmično, u gradu Subotici i mestima oko Subotice. Prvi broj SU Nedeljnik-a izašao je 3. septembra 2006. godine. Distribuciju naših besplatnih primeraka vrše distributerske službe, dok podelu novina u okolini Subotice (po prodavnicama mešovite robe) vrši North Press!

U SU Nedeljniku svako može pronaći nešto što će ga zainteresovati i po anketama u 90% domova naših sugrađana se nalazi bar jedan primerak našeg besplatnog izdanja.

Sadržaj SU Nedeljnika je sledeći:

Mali oglasi, reklame, informacije iz Subotice, horoskop, vremenska prognoza, ukrštenica, sudoku, vicevi, ručak nedelje, važniji telefoni, uslužni servisi, reč čitalaca... U našim novinama mogu se pročitati samo dobre vesti!

Kompletno izdanje SU Nedeljnik-a (pdf format, umanjena rezolucija) objavljuje se i na internetu svakog utorka na:  http://www.sunedeljnik.rs/su-nedeljnik, a uvek aktuelan broj novina se može prelistati na http://www.sunedeljnik.rs/pageflip, tako da sugrađani koji žele mogu na taj način da koriste informacije iz SU Nedeljnik-a.

 

DISTRIBUCIJA SU NEDELJNIK-A

 

SUBOTICA - Kuće i stanovi, podela u pet zona - sedmični tiraž 8000-8400 komada zavisno od zone grada.

SUBOTICA - Firme, kafići, radnje, ustanove... - sedmični tiraž 600-900 komada.

SUBOTICA - Okolna mesta u prodavnicama mešovite robe (Ljutovo, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Bajmok, Mišićevo, Mala Bosna, Đurđin, Stari Žednik, Novi Žednik, Bačko Dušanovo, Čantavir, Višnjevac, Bikovo, Šupljak, Hajdukovo, Bački Vinogradi) - sedmični tiraž 440 komada.

SUBOTICA - Promocija (podela), utorkom od 9h do 11h na Korzou ili u Maksiju - sedmični tiraž 400 komada

SUBOTICA - Podela koju vrše komercijalisti i slanje poštom na adrese potencijalnih oglašivača - sedmični tiraž 150-250 komada  

 

 

PARTNERI

Renaissance, Građevina servis, Infostud, Dorton, Tera keramika, Kuća delova, SD plast, Prva subotička zalagaonica, Proline PVC, Intercom, Joviste, Koral SU, Euromont, Elementa, Euro partner, Key Tech, Yu eco televizija, Telesafe, Vero vrata, Flayer Novi Sad, Badawi, Aqva Therm, Forma Urbanico, Stil B, Vitorog, Magnotron promet, Energynet, Tehnoservis, Beritherm, Sold nekretnine, Sopro, Azzuro group, Clin, Čudesna šuma, Elementa, PC SU, Sezam dors, TD komerc, Žicaplet, Fininf, Etilen, Granit 024, BX Cool, Piramida, Limarija Gajić, Hepek, Rafailović 024, Rolomont, dental - A, Anastazija Grooming, Primohenito, BRB, Centralno - evropski veterinarski centar, Betanija, Medison, Hidrokondor, Stomatološka ordinacija Kuprešanin, Marbel stil, Commerce, Zlaja touring, Connect, Građevinar, Pexany, Eliksir vitalnosti, Tdi servis, Kodes Vet, Restoran Dvor, Akademija Korak, Ku3ik snack bar,  i još preko hiljadu privrednih subjekata za nepunih 14 godina rada SU Nedeljnik-a.

 

Oglasavanje u SU Nedeljnik-u po veoma pristupacnim cenama
Flajer SU okolna mesta,subotica sela oglašavanje,reklamiranje,distribucija flajera ,reklamnog matzerijala
Zidni kalendar 2018.
Kalendari,reklamni materijal .olovke,upaljaci,sve ostalo
SUBOTICA DISTRIBUCIJA VAŠEG REKLAMNOG MATERIJALA PO ZONAMA
1. broj SU Nedeljnika
SU Nedeljnik
Flajer, usluge, marketing, poslovni registar, distribucija
SU Nedeljnik u sandučićima Subotica
Reklamni materijal, šolja, upaljač...
SU Nedeljnik, gradska kuća
novine, SU Nedeljnik
Zidni kalendar 2012.
Zidni kalendar 2013.
Zidni kalendar 2014.
Zidni kalendar 2015.
Zidni kalendar 2016.
Zidni kalendar 2017.
Štampa, reklamiranje, distribucija...
Kupon SU okolna mesta
Flajer SU okolna mesta
‚led bilbord kod hale sportova iznajmljivanje
Opis video snimka: 
Anketa: SU Nedeljnik

Komentari

U SU NEDELJNIKU se oglašavem već 5 godina iz to vreme sam stekao na desetine klijenata baš preko SU NEDELJNIKA.Mislim da reklama kod njih nije skupa ,naročito zbog toga sto im je tiraž 10000 primeraka i da SU NEDELJIK ima u skoro svim kucama i stanovima.Pošto ima interesanthih stvari uvek poželim da pročitam najnoviji broj.
Hvala Peđa na komentaru.