You are here

Vaga - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

U glavi Vam se već neko vreme mota ideja da promenite radnu poziciju i tek u ovom mesecu ćete sigurno odlučiti kojom putanjom biste voleli da idete. Za to vreme, širitre svoje znanje i veštine, otkrijte sebe i svoj potencijal i budite spremni za novo radno mesto. Druga dekada oktobra Vam donosi uspeh u pregovorima oko svega što je povezano sa sektorom komunikacija, izdavaštva, turizma i obrazovanja. Imaćete dobar osećaj kako da plasirate neke nove usluge koje će proširiti Vašu ponudu na tržištu. Uspećete da postignete sve važne rokove. Na teškoće ćete nailaziti u vezi platnog prometa. Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, u javnom sektoru, kao i u svemu što ima veze sa obrazovanjem.

LJUBAV

Povezanost sa voljenom osobom je na maksimumulepo se slažete i još bolje razumete, i svakako ima još dosta mesta za napredak, ali se vidi da je Vaša veza na uzlaznoj putanji i da ne planira da se pomera na dole, ići će samo na gore. Vašu bliskost iz dana u dan poboljšavate novim iskrenim razgovorima, stalno treba da radite na tome da se što bolje upoznate i da svoje mane pretvorite u vrline. Ukoliko ste slobodni jedna osoba će početi da Vam upućuje jasne signale da joj se dopadate. Bićete zainteresovani i počećete da se viđate i izlazite. Zabava će Vam u početku prijati, kao i pažnja koju ćete dobijati od Vaše nove simpatije. Lako i brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga će početi da se javljaju i osećanja.

ZDRAVLJE

Bićete uglavnom dobrog zdravlja, osim što će Vage koje su sklone alergijama imati manje i prolazne smetnje. Potrebno Vam je da se više krećete kako biste poboljšali cirkulaciju koja će Vam generalno biti slabija, posebno u predelu stopala. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materije. Češće nego obično biste trebali da jedete ribu, posebno morsku, mada može i rečna da dođe u obzir. Uzimajte dovoljno tečnosti.