You are here

Škorpija - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Imaćete mogućnost da započnete nove poslovne pregovore. To će od Vas zahtevati dobru organizaciju i detaljno planiranje. Novi pregovori će biti otežani, jer nećete nailaziti na očekivanu podršku, posebno kada se radi o razmatranju finansijskog dela i neophodnih ulaganja. Ako se bavite trgovinom, očekuje Vas mnogo sastanaka i putovanja koji neće biti laki i zahtevaće Vašu punu pažnju i vreme. Ovaj period nije povoljan za nove investicije. Izbegavajte ulazak u rizike, a iznad svega izbegavajte finansijske mahinacije, jer biste se mogli naći na gubitku. Iskoristite svoje rukovodeće sposobnosti, autoritet, stručnost i radnu veštinu kako biste ostvarili napredak u važnim pregovorima. U drugoj polovini meseca ćete biti motivisani da uložite veliki deo vaše energije u razvoj jednog kreativnog projekta koji će Vam doneti značajne dobitke ako budete sve neophodne radnje obavili efikasno. Uspeh ćete postići i u oblastima javnosti, a vaša popularnost će biti u porastu, posebno ako se bavite javnim nastupima. Treća dekada decembra Vam donosi uspešan završetak svih važnih radnih zadataka. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na računu i stabilnim pozicijama. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Honorarni posao možete dobiti u ugostiteljstvu.

Ljubav:

Prva dekada decembra Vam donosi buđenje uspavanih strasti u odnosima sa voljenom osobom, što će Vam oboma veoma prijati i motivisaće Vas da više vremena provodite u zajedničkim izlascima i zabavi. Imaćete dobar osećaj za sve što je Vašem partneru potrebno u odnosu sa Vama. Iskreno ćete pokazivati osećanja. Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom u drugoj polovini decembra i vodićete plodne razgovore o zajedničkim ciljevima. Slobodni: Bićete puni pozitivne energije i ići ćete na razne zabave i mesta za izlaske gde ćete upoznati nekoliko osoba koje će Vam privući pažnju. Veze na jednu noć će Vam biti privlačne, što ćete odmah iskoristiti sa prvom zainteresovanom osobom. Nakon toga će Vas zavesti neko ko je preduzimljiv, zabavan i komunikativan. Počećete da se viđate i izlazite i poželećete da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu. Nakon jedne iznenadne svađe, odlučićete se da budete u slobodnoj vezi.

Zdravlje:

Preduzećete preventivne mere kako biste Vaše zdravlje načinili stabilnim. Svakodnevne fizičke vežbe, pravilna ishrana, dovoljno odmora i zdrav način života doprineće da Vaš imunitet bude jak. Važno je da izbegavate preterivanje u zadovoljstvima i da budete umereni u svemu kako biste održali dobro zdravlje, naročito tokom predstojećih praznika.Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje omogućuju da se štetne materije brže i lakše izbacuju iz Vašeg organizma. Povrće kuvano i iz turšije, pasulj, sočivo, grašak i brokoli možete svakodnevno imati na jelovniku. Meso jedite uglavnom kuvano. Od voća uzimajte mandarine, jabuke, suvo grožđe i umre. Neophodan Vam je C i B vitamin.