You are here

Kako da znamo kada nam je telo puno toksina?

Zbog nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini ostaju zarobljeni u telu i usporavaju njegove prirodne funkcije. Evo nekoliko znakova da se to događa i vama.
Fiziološke potrebe - Čest odlazak u kupatilo je jednostavan pokazatelj da je vaše telo puno otrova. Ipak, ovo je jedan od najboljih načina na koji otrovi izlazi iz tela, inače će se vratiti u krvotok i izazvati probleme. Zato, pijte što više tečnosti i probiotike kako biste poboljšali probavu i urinarne funkcije.
Neugodan zadah - Uzrok su bakterije u vašim ustima ili nemogućnost vašeg želuca i jetre da “obradi” sve toksine. Kako bi se rešili ovog problema, dnevno čistite jezik od nakupljenih slojeva.
Smetaju vam određeni mirisi - Ako vam smeta nečiji parfem, dim i druge arome, verojatno imate problema s jetrom koja se nije u stanju rešiti toksina i zato su vaša čula na oprezu i svaki miris može izazvati glavobolju.
Prekomerna težina - Problemi s hormonima, loša ishrana i previše toksina u krvi dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomerne težine. Naglo debljanje govori vam da je vreme da očistite svoj organizam.