You are here

Jarac - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Uspeh Vas očekuje ako se bavite radom u socijalnim ustanovama, bolnicama i organizacijama za pomoć ljudima u nevolji. Ostvarićete uspeh i ako se bavite oblastima tehnološkog menadžmenta ili ako trgujete energetskim resursima. Uspećete da uvećate Vaše tajne fondove i da iz tih izvora finansirate prioritetne radne zadatke, što će Vam doneti prednost nad konkurencijom i uvećati Vaše prihode. Izbegavajte upuštanje u rizične poslove i investicije. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, marketinga, menadžmenta, trgovine i saobraćaja. Dobićete posao honorarnog saradnika ako se bavite visokom tehnologijom.

Ljubav:

Ostvarićete sklad koji Vam je potreban u odnosima sa voljenom osobom, zahvaljujući Vašim naporima da se uskladite u zajedničkim željama i akcijama. Više vremena ćete provoditi zajedno, poboljšaćete komunikaciju i imaćete bolji osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi da biste se bolje razumeli. Vaši kvaliteti u emotivnoj vezi će doći do izražaja. Druga polovina novembra biće Vam puna dinamike i zajedničkih nastojanja da ostvarite ciljeve koje želite. Na prvom mestu ćete poboljšati uslove zajedničkog života, tako što ćete obnoviti nešto u kući ili otići u kupovinu neophodnih stvari za domaćinstvo. Organizovaćete se tako da možete više da izlazite na mesta za zabavu i da imate vremena i za intimu. Slobodni će do kraja novembra ući u skladnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da dobijaju pažnju od osobe koju će upoznati preko zajedničkog prijatelja. U početku ćete biti nezainteresovani, ali ćete od sredine novembra početi da odgovarate na dobijenu pažnju. Počećete da se viđate.

Zdravlje:

Potrebno Vam je više kretanja i što raznovrsnije aktivnosti. Izbegavajte sve što je monotono i ustaljeno. Vreme je da promenite Vaše svakodnevne navike, kao i radne navike i da unesete nešto novo u svoju brigu za zdravlje. U protivnom ćete biti podložni depresivnom raspoloženju. Najviše će Vam prijati svakodnevna šetnja, jer će Vam to ojačati imunitet.