You are here

Jarac - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Počećete da više razmišljate o načinima da postignete bolje rezultate u svom radu. U tu svrhu ćete početi da proučavate novije metode i tehnologije, a bićete zainteresovani i da poboljšate Vaše stručne veštine kroz pojedine kurseve i seminare. Poboljšaćete Vaš pristup saradnicima tako što ćete biti ljubazniji u dogovorima. To će Vam otvoriti vrata da ostvarite napredak u pregovorima oko novih poslovnih projekata i predstojećih radnih zadataka. Vaši saradnici i sagovornici će ozbiljno shvatiti Vaše predloge i pristupiće savesno njihovom rešavanju. Ostvarićete bolji uspeh u oblastima saobraćaja, trgovini hemijskim proizvodima i kozmetičkim preparatima, u oblasti komunikacija, jer ćete u svemu biti dobro organizovani i sve ćete uspeti da obavite po planu. Uspeh Vas očekuje ako se bavite radom u zdravstvu. U drugoj polovini meseca ćete imati dobru saradnju sa društvenim organizacijama. Vaši poslovni kontakti i veze će Vam omogućiti napredak u karijeri. Pružiće Vam se neočekivano povoljna prilika da ostvarite veliku zaradu kroz oblasti zabave i kreativnosti, kao i da uvećate saldo na računu ulaskom u rizične investicije koje će se pokazati isplativim. Godinu ćete završiti sa dobitkom. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao, kao i da se zaposle u oblastima menadžmenta, građevinarstva i industrije.

Ljubav:

Bićete u mogućnosti da Vašu emotivnu vezu učvrstite tako što ćete svom partneru poklanjati više vremena i pažnje. Vodićete prijatne razgovore, poboljšaćete međusobno razumevanje, planiraćete nove zajedničke ciljeve i više nego obično ćete izlaziti na mesta koja oboje volite da posećujete. Druga polovina decembra doneće Vam nove mogućnosti za uživanje u zajedničkim izlascima i zabavi. Vaš partner i Vi ćete imati nove i zanimljive ideje kako da na zanimljiv način ispunite zajedničko vreme. Imaćete neočekivane nesuglasice oko dogovora gde ćete ići na doček Nove godine. Uspećete da nađete zajedničko rešenje. Slobodni: Potrudićete se da svoje kvalitete istaknete, da izgledate na visini, uvek dobro doterani, čime ćete privlačiti pažnju potencijalnih udvarača. Postavićete visoke kriterijume. Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će Vam delovati različito od većine ljudi koje poznajete. Imaće neke kvalitete kojima će se izdvajati iz gomile. Ostvarićete prijatan kontakt, ali će Vam biti teško da probudite u Vašoj simpatiji emocije prema Vama. Strasti neće nedostajati.

Zdravlje:

Imaćete otežanu cirkulaciju. Potrebno je da izbegavate preterane napore i da se redovno odmarate. Praktikujte fizičke vežbe. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više vitamina kako bi Vaš imunitet mogao da se pojača. Jedite što više voća, svežeg i sušenog. Naročito Vam je važno da uzimate južno voće kao što su pomorandže, kivi, avokado i ananas. Od sušenog su Vam potrebne suvo grožđe, smokve i urme. Jedite povrće, presno i kuvano. Meso i mleko uzimajte umereno.