You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vodolija

Posao:

Tokom cele 2020. godine možete da očekujete prilično nestabilnu situaciju na polju posla. Moguće je da Vi iz svoje prošlosti imate neke nerešene situacije na ovom polju i da će Vas to u nekoj meri opterećivati. Povoljna Vam je godina ako se bavite duhovnim radom ili istraživanjem ljudske psihe. Dobra je ova godina i ako planirate odlazak u daleko inostranstvo ili ako imate neke ponude tog tipa. Generalno, na domaćem terenu, treba da izbegavate bilo kakve rizike. Moguć je neočekivani gubitak. Osobe koje ste smatrali prijateljima se mogu okrenuti protiv Vas ili ćete u poslovnom okruženju imati neku izdaju, neka dešavanja iza Vaših leđa, skrivene neprijatelje. Teži period za Vas i prihvatanje novih odgovornosti Vas čeka u periodu od aprila do jula. U tom periodu je moguće zaposlenje, ako ste bez posla, ali imajte na umu da se radi o velikim obavezama i nekom radnom mestu koje će Vam crpeti dosta energije.

Ljubav:

Sam početak godine, odnosno januar mesec, može da bude jako povoljan za Vas i da Vam donese priliku da na ovom polju ostvarite novu vezu ili novo poznanstvo. Sve može da Vam se desi nekako spontano, opušteno, preko prijatelja ili bez većeg truda sa Vaše strane. Ljubav Vam dolazi sama od sebe ili na inicijativu te druge osobe. Tokom letnjeg perioda od juna do avgusta imate šanse da se pomirite sa osobom koju ste u prošlosti voleli i do koje Vam je i dalje stalo. Imaćete još jedan period koji je dobar za novo poznanstvo i on će biti aktuelan u septembru. Dakle, na ljubavnom planu kod Vas stoji više nekih novih dešavanja. Možete imati i neku tajnu, platonsku ljubav ili čak vezu na daljinu. Ako ste već u braku ili vezi, odnos sa voljenom osobom može da postane na neki način opterećujući za Vas. Među vama može da bude nepoverenja, ali i nekih tajni koje dodatno remete Vaš odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje:

Očekuje Vas godina u kojoj ćete imati probleme na polju zdravlja, ali simptomi mogu da budu nekako tihi ili da se ne primećuju na prvi pogled. Nepovoljan period za zdravlje Vam je pogotovo naglašen u drugoj polovini februara kao i tokom marta meseca, pa tada treba da vodite računa o sebi maksimalno. Povedite računa o tegobama koje se tiču krvotoka, cirkulacije, a mogući su kod Vas i srčani problemi i smetnje na tom polju. U toku ove godine možete biti skloni i stanjima poput depresije, anksioznosti, insomnije, pa i na to treba da obratite pažnju. Zdravlje će Vam zavisiti u velikoj meri od raspoloženja ali i od emocionalne stabilnosti. Nikada nije kasno da se nekome obratite za pomoć ako osećate da ste pod prevelikim pritiskom. Druga polovina godine Vam je malo bolja za zdravlje, ali generalno imate rizičnu godinu ispred sebe i treba da budete na oprezu. Mogući su i problemi sa osetljivim nogama takođe.