You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Škorpija

Posao:

Vaše sposobnosti na polju posla će doći do izražaja tokom ove godine u značajnoj meri. Pogotovo možete da budete aktivni po pitanju novih poslovnih pregovora, ali i na polju poslovnih putovanja. Tokom cele godine ćete biti veoma aktivni. Korak po korak ostvarujete neke sitnije ciljeve, koji – kada se pogleda šira slika, sveukupno mogu da se pokažu kao veoma značajni. Pogotovo povoljna godina ako se bavite bilo kakvom trgovinom, telekomunikacijama, transportom, putovanjima, komunikacijom ili poslovima vezanim za bilo koji vid edukacije mladih, kurseva, prenošenja svog znanja itd. Druga polovina godine Vam je najvažnija za posao, odnosno period od jula na dalje, do kraja godine. Od te faze možete da očekujete veliki broj obaveza kojima ćete biti maksimalno posvećeni. Čeka Vas godina u kojoj ćete imati prilično napornu svakodnevnicu i mnogo posla. Važno je da budete dobro skoncentrisani na svoje ciljeve.

Ljubav:

Kada je u pitanju ljubav, ova godina Vam je generalno povoljna za nova poznanstva. Vi ste sada otvoreni za komunikaciju i spremni za nove susrete, pa tokom ove godine možete delovati prilično prijemčljivo osobama suprotnog pola. Moguće Vam je i neko poznanstvo na putovanju, ali je moguća i ljubav u komšiluku. Vama je maj najvažnji mesec za polje ljubavi. Ako ste slobodni, tokom maja lako možete da ostvarite poznanstvo koje će Vam biti veoma značajno i koje će dovesti do jakih strasti i dubokih emocija, pa je moguća i ozbiljna veza. Zauzete Škorpije će imati promenljivu godinu. Komunikacija sa voljenom osobom može da Vam bude teška, problematična, mnogo ponosa na obe strane Vas koči. Sami možete biti prilično tvrdoglavi prema partneru. Rođeni u prvoj i drugoj dekadi ovog znaka mogu biti na pragu razvoda ili drastičnijih ljubavnih promena i preokreta. Ova godina Vam donosi promene i neizvesnosti.

Zdravlje:

Početak godine i faza do marta Vam donosi manje povremene zdravstvene probleme. Ovi problemi će se uglavnom ticati prehlade, virusa, tegoba vezanih za grlo, infekcije, bakterije, probleme sa sinusima, ušima, disajnim putevima. Moguć je grip i slična stanja. Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet tokom zimskih meseci kako bi kroz nepovoljnu fazu što bezbolnije prošli. Od marta do jula je aktuelna povoljna faza u kojoj ćete generalno biti stabilnog zdravlja. No, od jula do kraja godine nastupa nov period koji donosi teškoće. Pored tegoba sa varenjem i stomakom, bićete skloni i problemima sa plućima i generalno sa celim sistemom respiratornih organa. Tokom ove godine su aktuelni prelomni aspekti za odvikavanje od cigareta. Ako ste pušač, krajnje je vreme da se te loše navike odreknete jednom za svagda i da svom zdravlju učinite veliku uslugu. Neophodno je da razmislite o tome da ostavite cigarete.