You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Rak

Posao:

Tokom samog početka 2020. godine ćete imati mnogo posla i obaveza pred sobom. Očekuje Vas faza koja može da Vam bude veoma napeta tokom januara i februara. Imaćete puno poslovnih zadataka i biće Vam jako važno da se dobro organizujete na ovom polju. Inače Vam je 2020. godina najvažnija za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva, za potpisivanje novih ugovora, za nove dogovore i saradnje na ovom planu. Moguće je da će na neki način Vaša poslovna sudbina biti u tuđim rukama. Od jula do kraja godine vam sledi period koji vam može doneti dosta tenzije i preokreta. U drugoj polovini godine je moguća i promena posla. Generalno ćete imati atmosferu pritisaka na poslu. Mogući su i problemi sa nadređenima. Ipak, ako budete bili borbeni i spremni da naporno radite naćićete način da dođete do boljih poslovnih pozicija i unapređenja do kraja godine. Zato je važno da budete mentalno jaki i izdržljivi.

Ljubav:

Može da se kaže da vama 2020. godina upravo i jeste najvažnija za ljubavno polje. Imaćete veoma važne promene na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, sledi vam početak ljubavne veze koja će trajati na duže staze u budućnosti, odnosno početak veze koja bi veoma lako mogla da Vas vodi u brak i zajednicu do kraja godine. Najpovoljniji period da se sa tom novom osobom prvi put sretnete vam je naglašen tokom marta meseca. Sledeća povoljna faza za novo poznanstvo vam je naglašena u septembru. Ukoliko ste već u braku, ova godina može da vam bude jako teška za odnos sa partnerom. Imaćete mnogo izazova, sudbinskih kočnica i prepreka. Može da dođe i do veće krize i zahlađenja u vašem odnosu. Moguće je udaljavanje, a da li  će ono biti samo privremeno, delom zavisi i od vas. Ako planirate sklapanje braka tokom ove godine, izbegavajte period od juna do avgusta za venčanje, kao i mart koji je takođe nepovoljan.

Zdravlje:

Početak godine Vam je prilično nepovoljan za polje zdravlja. Od januara do aprila ćete biti podložni brojnim teškoćama i tegobama na polju zdravlja. Mogući su problemi sa lošim varenjem, probavom, stomakom, virusi, infekcije, pad imuniteta, ali i problemi sa bubrezima i organima za izbacivanje tečnosti takođe. Očekuje vas faza u kojoj ćete  morati više da pazite na zdravlje i da se potrudite da povećate unos vitamina kako biste ipak uspeli da ojačate svoj organizam barem malo. Od aprila do jula ide nešto bolja faza u kojoj je moguć oporavak. Nakon toga, od jula pa do kraja godine ponovo dolaze nepovoljni aspekti za Vas. Bićete često pod stresom pa ćete biti skloni i problemima sa glavom, kičmom, bolnim stanjima ali i sa povišenim krvnim pritiskom. Nemojte da izbegavate odlazak kod lekara i potrudite se da smanjite izloženost stresnim situacijama, pogotovo na poslovnom polju, jer Vam stres mnogo utiče na zdravlje.