You are here

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Devica

Posao:

Ove godine nećete biti u svom uobijačenom raspoloženju koje podrazumeva radoholizam. Vama 2020. godina donosi više slobodnog vremena, opušteniji pristup obavezama, poslu i nešto lakše stanje na ovom polju. Moguće je da ćete većim delom godine imati utisak da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Čak i ako se desi da Vam neke poslovne prilike iznaknu, ukazaće Vam se nove jer će faktor sreće biti na vašoj strani tokom ove godine. Najvažnija poslovna dešavanja Vas očekuju tokom aprila meseca, kada ćete biti spremni za neki vid promene. Moguće je da Vi nećete biti baš spremni da na ovom polju žrtvujete sve zarad malo dobiti. Ovo je godina u kojoj gradite svoj integritet i samopoštovanje, pa na polju posla prihvatate samo one prilike koje zaista idu u skladu sa Vašim očekivanjima. Krajem godine možete da očekujete takvu ponudu i početak posla na kojem ćete imati priliku da ostanete na duže staze.

Ljubav:

Možete da očekujete godinu koja vam na polju ljubavi donosi važnu životnu priliku. Emocije će vam biti u glavnom fokusu u narednom periodu. Sam početak godine vam je već za ljubav veoma važan. Period sve do kraja marta meseca može da vam donese strastveno spajanje sa osobom sa kojom ćete na duže staze razvijati jedan dobar i stabilan emotivni odnos. Sledeća povoljna faza za početak nove veze vam je aktuelna tokom maja. Treći povoljan period za ljubav će vam biti naglašen u oktobru. Ovo je za vas godina ljubavi! Dajte svojim emocijama oduška i prepustite se novim dešavanjima na ovom planu! Ako ste zauzeti, velike su šanse da ćete želeti dete. Ova godina vam je jako dobra i za plodnost i za polje potomstva, pa ako su vam misli usmerene u tom pravcu bićete srećni i zadovoljni! Manja bračna kriza je moguća tokom maja, ali su velike šanse da je prevaziđete. Tokom 2020. je najvažnije da slušate svoje srce!

Zdravlje:

Očekuje Vas pretežno dobar period kada je u pitanju Vaše polje zdravlja. Generalno vam je 2020. godina dobro postavljena za ovo polje i možete da budete prilično mirni. Manje zdravstvene probleme možete očekivati tokom aprila meseca, kada će Vam imunitet biti u slabijoj fazi. Tada se potrudite da pojačate unos vitamina, da proverite krvnu sliku i da povedete više računa o zdravlju generalno. Od juna već kreće bolji period pa biste trebali da uspešno rešite tegobe iz prethodnog perioda. Cela ova godina Vam je jako povoljna za bavljenje sportom, fizičku aktivnost, kao i za mršavljenje. Možete da dođete do odlične kondicije. Imaćete puno pozitivne energije u sebi i biti spremni da menjate svoj život, da neke stvari gledate iz drugačijeg ugla. Tokom ove godine ćete biti generalno jaki i dobrog zdravlja. Bićete spremni da pomažete drugima i da sa bližnjima delite svoju pozitivnu energiju.