You are here

Bik- mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Nailazićete na napete odnose sa nadređenima i klijentima, a uzroke nećete biti u stanju da jasno sagledate i da ih rešavate na adekvatan način. Bićete skloni da reagujete impulsivno i da ulazite u sukobe što Vam može naneti štetu. Ostvarićete uspeh ako se bavite medicinom, građevinarstvom i hemijskom industrijom. Posvetićete se poboljšanju Vaših usluga i svemu što je od koristi Vašim klijentima, što će Vam doneti dobitke. S druge strane ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa saradnicima koje će Vam remetiti stabilne finansijske tokove, ali ćete to uspeti da rešite na zadovoljavajući način. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u sektoru finansija, ekonomije i prava. Mogli biste započeti i sopstveni posao u oblasti usluga.

Ljubav:

Vaš partner će Vas svojim ponašanjem, impulsivnim reakcijama i frustracijama izbacivati iz ravnoteže. Doći će do zahlađenja u odnosu. Očekuje Vas poboljšanje situacije oko 12. novembra, kada ćete oboje biti spremni da nešto konkretno učinite kako biste umanjili probleme sa kojima ćete se suočavati. Slobodni: Vaša strastvenost će biti pojačana i odvešće Vas u avanturu sa osobom koja će Vas samo fizički privlačiti. Osim u intimnim odnosima, u koje ćete bez razmišljanja ući, ni u čemu drugom se nećete moći međusobno složiti. Vaš odnos će biti previše dinamičan. Osećaćete snažan međusobni erotski naboj, nakon čega će dolaziti do isto tako žestokih svađa i neprijatnih scena. Krajem meseca ćete ovu vezu prekinuti. To će Vam doneti olakšanje, ali vas niko drugi neće privući nakon toga.

Zdravlje:

Prva dekada novembra Vam donosi sklonost upalama u predelu bubrega i urološke tegobe. Ako imate pesak u bubregu ili mokraćnim kanalima, možete imati komplikacije. Biće Vam osetljiva žuč. Žene će osećati tegobe u predelu jajnika. Druga polovina novembra će Vam biti povoljnija i imaćete jači imunitet, ali ćete biti osetljiviji na stresne okolnosti. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu i većinom tečnu hranu, sa dodatkom namirnica koje služe za čišćenje štetnih materija iz organizma.