You are here

Vodolija- mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

U prvom periodu ovog meseca imaćete priliku da vrlo lako popunite Vaš budžet. Potrebno je samo malo spretnosti i brzine i ukoliko investirate u prave stvari novac će veoma brzo biti vraćen i to više nego dvostruko. Nemojte velikom broju ljudi da otkrivate ovu tajnu zato što će tada Vaše šanse za dobitak da se smanje, bolje je da budete tihi i da ne otkrivate svoje tajne. Rešeni ste da dođete do nekih odgovora, što ćete u oktobru i učiniti. Nezaposlene Vodolije će imati povoljne šanse da se zaposle u oblastima administracije, finansija, usluga i menadžmenta. Od sezonskih poslova možete uspeti u ugostiteljstvu.

LJUBAV

Tajne koje ste skrivali od partnera će izaći na videlo i doneće Vam ozbiljne nesuglasice. Vaš partner će biti osetljiv i trebaće mu mnogo više pažnje nego što ćete Vi umeti da pružite. Nećete moći jasno da sagledate šta je pravi uzrok stalnih nesuglasica između Vas dvoje. Poboljšanje odnosa sa voljenom osobom vas očekuje u trećoj dekadi oktobra. To će Vam pomoći da uvidite gde ste pravili greške i koje ste partnerove potrebe zapostavili. Uspećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva za naredni period. Više ćete vremena provoditi zajedno i uživaćete u izlascima i druženju. Slobodne Vodolije će upoznati u drugoj polovini oktobra osobu koja će delovati zabavno i koja će biti spremna da sa njima deli svoja interesovanja.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Bićete motivisani da se krećete, da upražnjavate fizičke aktivnosti svakodnevno. Bićete uglavnom dobro organizovani i imaćete dovoljno vremena za odmor i rekalsaciju što će sve pozitivno uticati na Vašu kondiciju i imunitet. Krajem oktobra moguća je jača prehlada, praćena upalom, a bićete podložni i lošoj cirkulaciji. Jedite voće, posebno pomorandže. Umanjite unos slatkiša. Pijte više vode.