You are here

Vodolija - mesečni horoskop za novembar 2019

Posao:

Imaćete koristi i od saradnje sa obrazovnim institucijama i turističkim agencijama. budite pažljivi u saobraćaju i ako se bavite transportom robe na duže relacije. Teškoće Vas očekuju i ako se bavite trgovinom uvozne robe. Nailazićete na spletke i pokušaje nekih osoba da Vam nanesu štetu i prigrabe ličnu korist. Uspećete da pokrenete i nove poslovne projekte. Vaš autoritet i stručne sposobnosti će se poboljšati i to će Vam doneti uspeh u svemu čega se prihvatite da radite. Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima elektronske, hemijske i prehrambene industrije. Ako želite da pokrenete sopstveni posao, dobićete podršku.

Ljubav:

Osećaćete pojačanu potrebu za zajedničkim romantičnim trenucima i potrudićete se da to ostvarite. U tome ćete biti saglasni oboje. U drugoj polovini novembra ćete  početi da se dogovarate oko novih zajedničkih planova sa partnerom. Ako ste slobodni: Ovog meseca ćete osećati snažnu potrebu da uđete u vezu koja bi bila stabilna, ozbiljna i na duže staze. Pružiće Vam se mogućnost za takvu vrstu veze, jer ćete upoznati osobu koja će u Vama probuditi duboke emocije i koju ćete doživeti kao srodnu dušu. Pole nekoliko stidljivo razmenjenih poruka počećete da se viđate i izlazite. Do kraja novembra ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Vodolije će početi da razmišljaju da li da pokušaju nešto više sa osobom sa kojom u proteklom periodu često provode slobodno vreme. Biće Vam ubrzo jasno da i druga strana isto razmišlja i da je vaš odnos više od prijateljstva.

Zdravlje:

Izbegavajte duži boravak na vetru i hladnoći jer ćete biti podložni prehladi i upalama u predelu grla i urinarnog trakta. Vaša otpornost na stresne okolnosti će biti umanjena, pa je važni da se redovno odmarate i da imate vremena za psihofizičku relaksaciju. Krajem meseca će Vam biti slabija cirkulacija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu koja je puna povrća. Najviše će Vam prijati čorbe od mešanog povrća, ali i jela sa kiselim kupusom. Od voća je potrebno da uzimate jabuke, sušene smokve i limun. Umanjite unos hleba i peciva, kao i suhomesnatih proizvoda.