You are here

Vodolija - mesečni horoskop za decembar 2019

Posao:

Počećete više pažnje da obraćate na sve nejasnoće i tajne radnje kojima ste okruženi na poslu, a posebno ćete preduzimati mere zaštite od nedobronamernih osoba koje su sklone ogovaranju i spletkama čiji je cilj da vas kompromituju. Ostvarićete značajan uspeh ako se bavite oblastima zdravstva, administrativnim i kancelarijskim radom i pružanjem pomoći i nege starijim osobama. Ovo će poboljšati Vaš ugled i doneti Vam mogućnost za finansijske dobitke. Dobićete iznenadnu podršku od osoba i institucija od kojih to niste očekivali u završnoj fazi jednog značajnog projekta. To će Vam doneti neophodne finansije i omogućiti Vam da sve važne rokove postignete na vreme i uvećate svoju zaradu. Do kraja meseca ćete se posvetiti rešavanju administrativnih obaveza i nastojaćete da poboljšate platni promet. Radnu godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na računu i sa stabilnim pozicijama. Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima zdravstva, obezbeđenja, administrativnom sektoru i poslovima inženjeringa. Imaćete više ponuda za honorarne poslove.

Ljubav:

Doći će do zahlađenja u odnosu sa partnerom. Svaki razgovor biće otežan. Uz malo strpljenja i dobre volje, uspećete da ovu nepovoljnu situaciju u odnosu rešite do sredine meseca. Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa voljenom osobom u drugoj polovini meseca, što će Vam omogućiti da ostvarite bolju bliskost. Više ćete vremena provoditi zajedno u intimnim trenucima u kojima ćete oboje uživati. Očekuje Vas i lep provod za novogodišnje praznike sa prijateljima.  Slobodni: Potrebno Vam je više izlazaka i druženja, jer ste se zatvorili u sebe zbog prethodnog razočarenja u vezu koju ste prekinuli. Pružiće Vam se mogućnost da sa jednom osobom koja će Vas privući započnete tajnu vezu, ali ćete se predomisliti. Sredinom decembra počećete da se viđate sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Ostaviće na Vas utisak svojim šarmom i dobrim osećajem za Vaše potrebe. Pred kraj meseca ćete započeti skladnu vezu koja može da bude duga.

Zdravlje:

Tokom decembra ćete imati oslabljen imunitet, što će zahtevati da preduzimate preventivne mere. Na prvom mestu će Vam biti potrebno više odmora, jer ćete se često osećati iscrpljeno, čak i kada nemate mnogo obaveza i kada ne radite ništa naporno. Bićete osetljivi na stresne okolnosti. Dobro bi Vam došla masaža kako biste se relaksirali. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća i voćnih ceđenih sokova. Najviše će Vam prijati sok od limuna i jabuke. Potrebno je da pijete više tečnosti. Od povrća možete da pravite mešane čorbe sa dodatkom pilećeg mesa. Potreban Vam je B i E vitamin.