You are here

Vaga - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Ostvarićete dobitke na poljima trgovine, ako se bavite trgovinom kozmetičkim preparatima i ako ugovarate turističke aranžmane. Bićete ishitreni i previše samouvereni, što će za posledicu imati sukobe sa nadređenima i dovešće do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta. To će Vam naneti finansijske gubitke, a uticaće i nepovoljno po Vaš položaj i status na radnom mestu.  Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima trgovine i komunikacija. Siguran posao Vas očekuje u oblastima industrije i građevinarstva.

Ljubav:

Nesuglasice će nastati u vezi organizacije vašeg zajedničkog života, uređenja životnog prostora ili oko raspodele porodičnih obaveza. Nakon učestalih prepirki, uspećete da pronađete obostrano zadovoljavajuće rešenje do sredine meseca. Druga polovina novembra, posebno treća dekada, doneće Vam ponovo napetosti i ozbiljne nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Biće Vam neophodno da se usmerite na nalaženje kompromisa. Slobodni: Osoba koja Vam se dopada i kojoj ste planirali da privučete pažnju neće obraćati pažnju na Vas ni malo. Umesto toga će početi da se viđa i izlazi sa osobom koju Vi od ranije ne možete da smislite. To će u Vama izazvati ljubomoru i počećete da smišljate način kako da Vašoj konkurenciji smestite nekakvu intrigu. Za to vreme će neko kome se Vi dopadate osmisliti izuzetno kreativan plan kako da Vas osvoji i u tome će uspeti. Do kraja meseca ćete ući u novu vezu prijatno iznenađeni.

Zdravlje:

Zdravlje će Vam biti uglavnom stabilno, osim oko sredine novembra, kada ćete biti podložni hormonskom disbalansu i prolaznoj prehladi. Više se odmarajte i izbegavajte da duže vreme provodite na hladnom, vlažnom i vetrovitom vremenu. Biće Vam osetljivo grlo. Svakodnevne fizičke rekreativne aktivnosti će pozitivno uticati na Vaš imuni sistem. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja sadrži vlakna, kako biste poboljšali probavu i kako bi Vaš organizam lakše izbacivao štetne materije.