You are here

Vaga - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Ako se bavite trgovinom, energetskim resursima ili poljoprivrednim proizvodima, kao i ako je Vaš posao povezan sa kupoprodajom nekretnina, biće Vam potrebna bolja organizacija i saradnja, kako biste izbegli zastoje i kako biste ostvarili očekivani profit. Posvetite više pažnje poslovnoj komunikaciji, informacijama i kontaktima. U poslovnim pregovorima biće Vam neophodna sva vaša veština kako biste uspeli da ostvarite planirane ciljeve. Vaše poslovanje će zavisiti od toga koliko se dobro budete organizovali. Ako se bavite privatnim poslom, pokrenućete novu proizvodnju. Sredinom meseca ćete investirati veći deo sredstava u poboljšanje sektora usluga. Ovaj aspekt će Vam doneti poboljšanja i uvećati zaradu ako se bavite radom u zdravstvu ili ste ekonomista po struci. Radnu godinu ćete završiti zadovoljni ostvarenim uspehom i zaradom. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, građevinarstva, administracije i u sektoru usluga. Pružiće Vam se mogućnost da pokrenete sopstveni posao.

Ljubav:

Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više inicijative za romantične trenutke udvoje. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju i iznenaditi je lepim poklonom. Druga polovina decembra odvijaće se u prazničnom raspoloženju. Vaš partner i Vi ćete zajednički osmisliti kako ćete provesti novogodišnje praznike i sve ćete na vreme organizovati i pripremiti. Najviše će Vam prijati da zajedničko vreme provodite kod kuće, gde ćete biti raspoloženi da pozivate i zajedničke prijatelje na druženje. Oboje ćete se lepo provesti. Slobodni: Osećaćete potrebu da se povučete i provodite više vremena u samoći i aktivnostima koje Vas ispunjavaju. Povremeno ćete samo izlaziti na rekreativne i društvene aktivnosti. Tu ćete upoznati osobu koja će Vas privući načinom na koji će Vam pristupiti, spremnošću da Vam pruži pomoć i podršku tamo gde vam to bude potrebno u datom trenutku. Počećete da se viđate nasamo i ubrzo ćete biti zaljubljeni jedno u drugo. Započećete vezu koja će biti puna pažnje i iskrene ljubavi.

Zdravlje:

U prvoj dekadi decembra ćete biti skloni prehladi i virusnoj infekciji koja može da se odvija uz povišenu temperaturu, a koja bi mogla da Vas par dana natera da mirujete. Zbog toga preduzmite preventivne mere i izbegavajte duži boravak na vetru i hladnoći. Ostatak meseca zdravlje će Vam biti stabilno. Vaša ishrana zahteva zdravije navike i promene koje će Vašem organizmu omogućiti bolju vitalnost. Svakodnevno uzimajte ječam i ovsene pahuljice uz jogurt za doručak. Od povrća Vam je potrebna cvekla, kupus i karfiol. Koristiće Vam orasi, suncokretove i lanene semenke, pasulj i sočivo. Od voća su Vam važni pomorandža i limun zbog vitamina.