You are here

Tvoja zarada zavisi od ove tri stvari

Najviše ljudi živi od svoje zarade, a mali je broj onih koji su zadovoljni sa svojom zaradom. Hteli bismo više, jer od veće zarade se bolje živi. Samo je problem, da ne znamo kako bismo mogli postići tu veću, željenu zaradu.

Srećom, ova stvar uopšte nije komplikovana, i može da se iskaže u jednoj rečenici. Tvoja zarada zavisi od toga, ŠTA KAKO RADIŠ.

Šta: svima je jasno da različiti poslovi imaju različite zahteve i različite cene rada. Najbolje zarađuju vlasnici firmi, pa lideri u MLM mrežama, pa vrhunski prodavci, itd. Dobra je vest, da SVAKO može da izabere šta će da radi. Pri izboru treba voditi računa o tome da tovje “šta” treba da je u skladu sa tvojim željama. Velike želje zahtevaju veći prihod.

Kako: treba da znaš teorijske osnove, da imaš dobru tehnologiju, i da vežbaš, vežbaš, vežbaš. Ja mogu da ti pomognem da usavršiš tvoje “kako”. Najbolji sportisti imaju trenera, a najbolji biznismeni imaju mentora i svoj tim.

Radiš: količina uloženog rada (do neke tačke) direktno povećava zaradu i zavisi jedino od tebe. U sledećem članku ću pisati o tome kako da razviješ sposobnost da više radiš.

 

Opširnije na: www.selescaba.rs

Ako imaš pitanja nazovi me na 069/1262422.