You are here

Strelac - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Samo vrednim radom možete da stignete do cilja i to je Vaš moto i Vaša zvezda vodilja. Ne verujete u brzu zaradu, ne verujete u neka čuda gde se za kratko vreme može zaraditi dosta novca, samo je potrebno da budete vredni i da verujete u sebe i uspeh neće izostati. Pokušajte da i druge ljude oko sebe ubedite u to pošto bi svi voleli da zarađuju a niko ne voli da radi, a to jedno sa drugim nikako ne ide. Pokušajte da nađete neku ravnotežu između rizika, troškova i prihoda. Tokom druge dekade oktobra ćete imati mogućnosti da se istaknete u ličnim doprinosima na Vašem poslu. Imaćete dobar osećaj kada i u šta da investirate. Optimistički ćete pristupati svakom novom zadatku i Vaša stručnost će doći u svemu do izražaja, što će Vam doneti pohvale klijenata, čak i ponekunagradu. Sve važne radne zadatke ćete uspeti da dovršite u dogovorenom roku. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Mogućnost zaposlenja vas očekuje u oblastima saobraćaja, transporta, turizma i prosvete.

LJUBAV

Zauzeti Strelčevi će u mesecu koji je pred nama imati klimav emotivni odnos. Nesigurnost u emotivnog partnera će svakog dana biti sve veća i veća iako konkretan razlog nemate. Pokušaćete da sakrijete napade ljubomore i nervoze, ali će Vaša voljena osoba to primetiti. Otvoreno porazgovarajte sa partnerom i vidite da li postoji problem ili je sve u vašoj glavi. Nekada je sve samo plod naše mašte i strepnje. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će početi više pažnje da obraćaju na kolege sa posla, možda i dođe do neke romanse.

ZDRAVLJE

Organizam Vam je slab i iscrpljen i tako Vam je uvek u ovom periodu godine. Ne možete da se naviknete na čestu promenu vremena i jednostavno Vam zbog toga snaga opada, a imunitet slabi. Potrudite se da jedete što više zdrave hrane, izbacite slatkiše i šećer, a unosite što više vlaknastog povrća i voća, i tada će se situacija malo poboljšati.