You are here

Strelac - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Bićete u mogućnosti da dovršite prioritetne radne zadatke u predviđenom roku, što će vam doneti dobitke koji će vam omogućiti da pokrijete prethodne minuse na računu. Uspeh vas očekuje ako se bavite građevinarstvom, hemijskom industrijom, finansijskim sektorom i trgovinom energetskim resursima. Ostvarićete dobru saradnju sa zdravstvenim institucijama. Nezaposleni Strelčevi će dobiti novi posao u oblastima zdravstva, industrije, menadžmenta i u savetodavnim oblastima. Najviše sreće ćete imati u nalaženju honorarnih poslova.
 

Ljubav:

Bićete u mogućnosti da razrešite neke nesporazume od ranije, što će Vam omogućiti da poboljšate komunikaciju u vezi. Neke ideje o zajedničkim aktivnostima koje su Vam delovale neostvarive, sada će vam biti dostupnije, pa ćete ih predložiti partneru. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za intimu. Slobodni: Osećaćete pojačani optimizam i više nego obično ćete izlaziti, viđati se sa prijateljima, upoznavati nove ljude. Bićete komunikativni i lako ćete nalaziti sagovornike i istomišljenike. Svojom vedrinom i lepim izgledom, jer ćete umeti lepo da se doterate, privlačićete pažnju. Tako ćete privući osobu koja odgovara Vašim očekivanjima u ljubavi. Do kraja novembra ćete ući u skladnu vezu. Nešto stariji Strelci će zahvaljujući dobro osmišljenom nastupu, šarmu i samouverenosti, uspeti da osvoje osobu koja im se dopada.
 

Zdravlje:

Zdravlje će Vam biti uglavnom stabilno u prvoj polovini novembra, ali Vam se savetuje da obavezno praktikujete svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kako biste umanjili osetljivost na stres. U drugoj polovini meseca ćete biti podložni hormonskom disbalansu, kao i psihosomatskim smetnjama, upalnim procesima i povredama. Prijalo bi Vam da uzimate med i matični mleč. Od povrća će Vam prijati bundeva, spanać, sočivo i grašak, a od voća jabuke i pomorandže. Izbegavajte suhomesnate proizvode.