You are here

Strelac - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Bićete primorani da više računa povedete o troškovima i da poradite na uvećanju i održavanju nivoa Vaše zarade. To će od Vas zahtevati dosta strpljenja i pažnje. Uspeh Vas očekuje u oblastima gde se od Vas traže kreativne ideje, kao što su dizajn, rad sa decom i zabava. Imaćete dobar osećaj kako da privučete pažnju publike i klijenata, a to će se pozitivno ostvariti i na Vašu zaradu. Dobićete zadatak od strane nadređenih da se bavite nečim što je ispod Vašeg nivoa i gde niste dovoljno vešti i stručni. Taj zadatak nećete uspeti da obavite zadovoljavajuće i u roku, ali više nećete morati ni da se bavite takvim radnim obavezama. Mada će Vam to oduzeti više vremena, ipak ćete uspeti da pokrenete jedan dugoročni projekat koji će Vam u budućnosti doneti dobru zaradu. U drugoj polovini decembra  ono što ste pripremali u tajnosti omogućiće Vam da steknete prednost nad konkurencijom. Izbacićete iz igre nepoštene osobe koje su pokušale da se intrigama okoriste na Vaš račun. Dobićete neočekivanu priliku da kroz investiranje u oblasti usluga ostvarite zaradu koja će premašiti Vaša očekivanja i omogućiti Vam da radnu godinu završite sa velikim uspehom. Budite pažljivi ako se bavite saobraćajem i trgovinom, jer ćete nailaziti na neočekivane smetnje. Uspećete da ih rešite svojim optimizmom i veštinom. Bićete na dobitku. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju posao u sektoru zdravstva, finansija, trgovine i usluga. Imaćete i više ponuda za honorarne poslove.

Ljubav:

Provodićete više vremena u zajedničkim intimnim trenucima, što će Vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Od sredine meseca će doći do nesuglasica u vezi načina na koji ćete provesti predstojeće praznike. Uspećete da se dogovorite nakon nedelju dana prilično napetih odnosa 29. decembra kada Merkur uđe u znak Jarca. Pomirićete se i imati više razumevanja. Slobodni: Osećaćete potrebu da se povučete u sebe, jer ćete biti razočarani zbog toga što ne uspevate da pronađete nikog ko bi Vas dovoljno privukao i odgovarao Vašim potrebama u ljubavi. Dobićete poziv jedne osobe koju ste upoznali ranije da se vidite kako bi Vam predložila jedan zajednički projekat. Otići ćete bez volje, ali ćete se osećati prijatno zbog pažnje koju ćete dobijati od te osobe. Počećete da se viđate češće, ali i pored toga nećete biti sigurni da li možete da joj pružite poverenje.

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete i da se bavite svakodnevnim fizičkim vežbama kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Izbegavajte da duže vreme budete izloženi hladnom i vetrovitom vremenu. Biće Vam osetljivo grlo, kao i zglobovi. Vežbe za leđa bi Vam bile od koristi.  Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu hranu. Izbegavajte preterivanje bilo kakve vrste. Čak bi Vam dobro došla lakša dijeta uz supe od povrća i voće koje možete da kombinujete sa ovsenim pahuljicama i jogurtom, a možete i da ga miksate u blenderu i pijete ceđeno. Izbegavajte brzu hranu, alkoholna pića i slatkiše. Potreban Vam je magnezijum i D vitamin.