You are here

Škorpija - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Vaša sposobnost da budete prodorni u donošenju važnih zaključaka i u rešavanju prioritetnih problema će doći do pojačanog izražaja i omogućiće Vam da se probijete i istaknete Vašu stručnost i autoritet. Pre toga ćete biti suočeni sa neslaganjima oko Vaših akcija i stavova od strane jednog poslovnog partnera, što može dovesti i do prekida saradnje. Nađite način da postignete dogovor i sprečite dalje komplikacije. Imate jednog tajnog neprijatelja koji vam može naneti štetu i gubitke. Druga dekada oktobra će Vam doneti povoljne mogućnosti da uvećate Vaše finansijsko stanje kroz sklapanje dugoročnih sporazuma. Imaćete uspeha u poslovnim pregovorima i prezentacijama, u oblastima saobraćaja, komunikacija, trgovine, industrije, zabave, prosvete i u kreativnim oblastima. U donošenju važnih odluka oslonite se na svoju intuiciju jer ćete imati dobar osećaj koji potez da povučete. Nezaposleni Škorpioni će uspeti da se probiju u polju kreativnih poslova, što im može doneti zaposlenje u oblastima dizajna i zabave. Imaćete više sreće i na polju komunikacija.

LJUBAV

Već dugo želite da se neke stvari u Vašoj vezi ili braku promene, međutim, ne znate kako da započnete razgovor sa emotivnim partnerom na tu temu. Plašite se njegove reakcije jer ne želite pogrešno da Vas razume. Međutim, nećete moći ni ovako doveka. Zato, mirnim i staloženim tonom obrazložite voljenoj osobi šta Vam smeta u vašem odnosu, a onda mu predložite da zajedno dođete do rešenja kako biste i Vi i on bili zadovoljni. Slobodni pripadnici ovog znaka, u ovom meseću će ići iz avanture u avanturu. Uživaćete u svakoj sekundi, flertovaćete i šarmirati suprotan pol, međutim, i vaše srce će na kraju meseca biti na udaru ljubavi. 

ZDRAVLJE

Uglavnom će Vam biti stabilno zdravlje veći deo oktobra. Bićete aktivni fizički i puni energije za sve što Vam bude u planu. Dobro bi Vam došlo da se bavite nekim sportsko-rekreativnim aktivnostima kako biste ojačali imunitet. U trećoj dekadi oktobra bićete skloni povredama usled padova i udaraca. Pažljivo rukujte oštrim predmetima. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane koja u sebi sadrži vlakna, kao što su banane, brokoli i grašak.