You are here

Škorpija - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Imaćete dobar osećaj za tokove novca i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Ovo je povoljno vreme za nove investicije. Bićete dobro informisani o stanju na berzi, a Vaši vešti potezi u tom pravcu će Vam doneti sigurne dobitke. Budite pažljivi u vezi primopredaje informacija, jer ćete biti izloženi pokušajima da Vam neko nedobronameran podmetne lažnu informaciju i time stekne ličnu korist na Vašu štetu. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite saobraćajem, komunikacijama i trgovinom građevinskim materijalom i sirovinama za proizvodnju. Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, komunikacija i u IT sektoru. Dobićete dosta ponuda za honorarne poslove.
 

Ljubav:

Bićete u mogućnosti da unesete više kvaliteta u vašu vezu tako što ćete se potruditi da ugodite svom partneru i da mu ispunite jednu želju. Iznenadićete voljenu osobu jednim lepim poklonom. Uspećete da razrešite neke nesuglasice od ranije. Slobodni: Pružiće Vam se mogućnost da na samom početku novembra uđete u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđate i koja Vam se dopada. Ubrzo nakon toga ćete upoznati nekog novog ko će na Vas ostaviti snažan utisak i ko će Vam jasno pokazati da je zainteresovan za intimnu vezu sa Vama. Može Vam se lako dogoditi da uđete u paralelnu vezu, ali Vam to u isto vreme donosi i opasnost od raskida prve.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno, pod uslovom da se pridržavate zdravih navika, da se više krećete i da izbegavate poroke i prevelike fizičke i mentalne napore bez adekvatnog odmora. U drugoj polovini novembra bićete podložni uplanim procesima u predelu bubrega i mokraćnih kanala. Moguć je i grip. Preduzmite preventivne mere. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno voća i povrća, kao i hrane koja u sebi sadrži vitamine koji su u ovom mesecu potrebni Vašem organizmu. Prijaće Vam šargarepa, celer, brokoli, kao i kiseli kupus.