You are here

Ribe - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO

Početkom meseca ćete mislili da Vam je svet pod nogama i da su Vam sva vrata otvorena, ali će jedna greška krajem prve sedmice da izbriše sav trud koji ste uložili u napredak na poslovnom planu. Toliko ste se trudili da pazite na sve detalje, ali će Vam jedan detalj upropastiti sav trud i biće Vam potrebno dosta napora da se izvučete iz novonastale situacije. Druga dekada oktobra donosi Vam napredak u poslovima koji su povezani sa inostranstvom, kao i u saradnji sa inostranim partnerima i dugogodišnjim saradnicima. Imaćete dobar osećaj za povlačenja dobitnih poteza, što će Vam pomoći da poboljšate finansijsko stanje. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom, prosvetom, ekonomijom i pravnim oblastima. Nezaposlene Ribe će uspeti da se probiju u oblastima dizajna, arhitekture i estrade. U ovim oblastima bi mogle da dobiju ugovor o projektu. Stalno zaposlenje je moguće u oblastima prava i ugostiteljstva.

LJUBAV

Ne volite da se petljate u tuđi veš niti da procenjujete ko, šta i kako nešto radi. Vaša voljena osoba će takođe primetiti slična dešavanja, te će Vam biti potrebna zajednička snaga, ljubav i poverenje da neke ljude udaljite od Vašeg života. Na taj način će Vaša ljubavna veza procvetati, a Vi i Vaš emotivni partner nećete  biti loše raspoloženi i pod stresom. Slobodni pripadnici ovog znaka će ponovo početi da se viđaju sa bivšim partnerima. Međutim, neće obnoviti romansu. 

ZDRAVLJE

Zdravlje će Vam biti većim delom stabilno, ali je potrebno da izbegavate duži boravak napolju kada bude vlažno i hladnije vreme. Bićete osetljivi na prehladu. U slučaju jače prehlade, moguća je upala u predelu bubrega i urinarnog trakta. Izbegavajte veće fizičke napore jer će Vam biti osetljiva leđa. Kontrolišite krvni pritisak jer će povremeno biti nizak. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje se pripremaju samlevene u blenderu i koje se koriste u obliku supe koja se kuva ili se konzumiraju presne kao sok. Umanjite unos mesa, kafe i brze hrane. Slatkiše uzimajte umereno.