You are here

Ribe - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

Pojačaće se Vaš osećaj za poslovne odnose i saradnju. Vaš lični nastup će biti ljubazniji i zapaženiji. Ostvarićete uspeh ako se bavite sopstvenim poslom, posebno ako ste po struci dizajner. Sa jednim dugogodišnjim saradnikom se nećete složiti oko raspodele prihoda od zajedničkog posla i doći će do nesuglasica zbog ranijih neizmirenih obaveza. To će znatno otežati Vašu dalju saradnju, a može je i dovesti u pitanje. Ovo Vam neće ići u prilog i zbog toga se potrudite da rešite ove probleme bez ulazaka u konflikte. Oslonite se na svoj osećaj, ali i na realne činjenice jer će Vam to olakšati da nađete pravi pristup rešenju problema. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima usluga, menadžmenta, dizajna i na mestima gde se traži smisao za kreativnost i rukovođenje uopšte.

Ljubav:

Jedno drugome ćete moći lakše da se prilagodite i naći ćete način da se dogovorite i oko onih stvari oko kojih imate različite stavove i mišljenja. To će Vašu vezu podići na viši nivo. Druga polovina novembra donosi Vam više izlazaka i druženja. Imaćete dobar osećaj za potrebe Vašeg partnera. Umećete da organizujete zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo. Slobodne ribe će upoznati nove ljude od kojih će se izdvojiti neko ko će već pri prvom susretu delovati vrlo privlačno, ne samo fizički već i po načinu nastupa, komunikacije i inteligencijom. Počećete da se viđate sve češće i već od polovine novembra ćete postati bliski i nakon toga i intimni. Oboje ćete se složiti da želite emotivnu vezu i to će biti mudar izbor. Otkrićete da ste stvoreni jedno za drugo.

Zdravlje:

Vaša vitalnost će biti na potrebnom nivou, tako da će Vam zdravlje najvećim delom biti stabilno. Ovo ne znači da možete da se opustite i budete lenji i inertni, jer Vam to može doneti tegobe poput bolova u donjem delu leđa i vratu zbog smanjene aktivnosti. Važno je da se više krećete i da imate dovoljan broj fizičkih aktivnosti. Moguća je lakša i prolazna prehlada. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od veće količine povrća kao što su turšija i kiseli kupus, jer sadrže veću količinu vitamina neophodnih Vašem organizmu. Jedite više ribe, a meso umanjite. Izbegavajte brzu hranu i suhomesnate proizvode, kao i alkoholna pića. Pijte više čaja i ceđenih sokova od pomorandže i limuna. Potreban Vam je i med.