You are here

Ribe - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Nailazićete na otežanu saradnju, što će od Vas zahtevati da tragate za pouzdanim osobama kojima možete pokloniti puno poverenje, ali takvih će biti malo i već će biti zauzeti drugim poslovima i vidovima saradnje. Zbog toga ćete morati da se potrudite da poboljšate odnose sa aktuelnim saradnicima. Ako se sami bavite transportom, ostvarićete veću zaradu od očekivane. Imaćete dobar osećaj kako da rasporedite Vaše radne zadatke i kako da rešavate komplikovane situacije. Neočekivano ćete započeti novu saradnju i imaćete dosta uspeha u držanju poslovnih prezentacija. Bićete prijatno iznenađeni uspehom koji ćete ostvariti u oblasti trgovine, saobraćaja i komunikacija. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine i menadžmenta. Dobićete više ponuda za honorarni posao ako ste po struci dizajner.

Ljubav:

Imaćete više mogućnosti da izlazite sa voljenom osobom i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Započećete intenzivnije razgovore o zajedničkim planovima, u čemu ćete se dobro slagati sa partnerom. Ovako ćete ujedno poboljšati Vašu komunikaciju i imati više razumevanja. Druga polovina decembra biće za Vas ispunjena zajedničkim trenucima koje ćete kvalitetno provoditi uz voljenu osobu. Osim intimnih trenutaka kojih će biti dovoljno, uz zabavu ćete uspeti da ostvarite i jednu zajedničku želju. Pružiće Vam se mogućnost da otputujete za novogodišnje praznike na mesto koje oboje duže vreme želite da posetite. Slobodni: Dobićete pozitivnu motivaciju i veliku energiju da upoznate nekog ko će Vam odgovarati u ljubavi. Pojačaće se Vaš optimizam. Često ćete izlaziti, zabavljati se i posećivati mesta gde možete da razmenjujete Vaše ideje sa drugima. Tako ćete sredinom decembra upoznati osobu koja će se oduševiti Vašim načinom razmišljanja i koja će se dosta uklopiti u Vaš model poželjnog emotivnog partnera. Pojaviće se obostrana simpatija. Ubrzo će se probuditi i emocije. Ući ćete u vezu.

Zdravlje:

Prva polovina decembra će Vam doneti nešto slabije zdravlje, zbog čega bi bilo poželjno da preduzmete preventivne mere, kao što su zdrava ishrana, dovoljno odmora i zdrave navike. Moguće su kardiovaskularne smetnje kao i disbalans hormona. U drugoj polovini decembra ćete biti uglavnom dobro. Poboljšaće Vam se imunitet. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljivih namirnica. Izbegavajte tešku i brzu hranu, posebno onu koja je pečena na ulju ili roštilju, sve vrste grickalica i suhomesnate proizvode. Potrebno Vam je više tečnosti, što možete unositi kroz voće i ceđene sokove. Meso i mleko uzimajte umereno. Jedite više povrća. Potreban Vam je D vitamin.