You are here

Rak - mesečni horoskop za oktobar 2019

POSAO

Sticajem okolnosti ovaj mesec ćete početi veoma radno, a kako vreme bude prolazilo imaćete više vremena za druženje sa Vašim prijateljima i porodicom. Na poslu situacija nije sjajna. Kolektiv u kojem radite vam se ne dopada, međutim, radno mesto je ono o čemu ste oduvek sanjali i maštali. Iako Vas svi tapšu po ramenu i smeškaju Vam se, ima dosta kolega na poslu koji jedva čekaju da Vam vide leđa. Razmišljate da li da date otkaz ili da se potpuno posvetite poslu. Navedite sve pozitivne i negativne strane i jedne i druge odluke i na taj način vidite šta će Vam doneti više benefita.

LJUBAV

Bićete tvrdoglavi i držaćete se čvrsto vaših odluka i principa. Nećete slušati predloge i sugestije Vaših najbližih i insistiraćete da se poštuje Vaš smisao za red u kući. To će dovesti do toga da će svako raditi po svom. Nerešene nesuglasice od ranije će kulminirati i dovešće do ozbiljnih sukoba sa partnerom što može ozbiljno narušiti vaše odnose. Potrudite se da preduzmete nešto da to ublažite.  Slobodni rakovi će početkom oktobra upoznati osobu koja će ih privući i u koju će se strastveno zaljubiti. Počećete da se viđate svakodnevno i vrlo brzo ćete postati intimni. Ubrzo ćete shvatiti kako Vaš novi partner nije prava osoba za vas, jer će početi da vas kontroliše, da Vam pravi ljubomorne scene, da se ponaša posesivno. Vaš odnos će za kratko vreme postati problematičan, da bi krajem meseca došlo do velikih neprijatnosti i sukoba, zbog čega ćete raskinuti ovu vezu.

ZDRAVLJE

Oktobar Vam je povoljan što se tiče zdravlja. Vaš imunitet će biti pojačan i zdravlje će Vam u celosti biti stabilno. Bićete motivisani da se više krećete i da se bavite sportom i rekreacijom. Manje i prolazne smetnje su moguće u vidu variranja krvnog pritiska i povremenih glavobolja, posebno kada se događa nagla promena vremenskih prilika. Ishrana bi trebalo da Vam sadrži kalorične namirnice. Ribu jedite bar tri puta nedeljno, a isto tako možete jesti i meso, uglavnom piletinu i to kuvanu. Izbegavajte pečeno meso i ono na roštilju. Uzimajte što više povrća i mahunarki.