You are here

Rak - mesečni horoskop za novembar 2019

Posao:

Očekuju Vas dobici ako se bavite uslugama posredovanja, kao što je rad u turističkim agencijama, obrazovnim institucijama koje nude razne vrste kurseva, a posebno onih koji su povezani sa lepotom i dizajnom. Od nekoga ko je stručniji i iskusniji od Vas dobićete dragocenu podršku za rešavanje spornih situacija u poslovnim odnosima, što će Vam pomoći da izbegnete ozbiljnije gubitke i stabilizujete Vaše pozicije. Nezaposleni Rakovi će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima usluga, zabave, ugostiteljstva i u kreativnim poslovima.

Ljubav:

Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom i razmatraćete šta biste sve želeli da postignete zajedno. Oko svih predloga ćete uspeti da se složite i osim što ćete poboljšati komunikaciju, radićete i na ostvarivanju zajedničkih planova. Više ćete izlaziti i družiti se, što će Vam ispuniti vreme. Slobodni: Novembar Vam donosi velike šanse da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati stabilnom i koja će trajati dugo. Postoje mogućnosti i da uđete u vezu koja bi se pokazala sudbinskom. Upoznaćete preko zajedničkog prijatelja osobu koja će Vam se dopasti na prvi pogled i sa kojom ćete lako ostvariti kontakt. Počećete da se viđate i ubrzo ćete uvideti da jedno drugom odgovarate u mnogo čemu. Doći će do obostrane zaljubljenosti i do kraja meseca ćete započeti novu vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će Vam biti najvećim delom novembra stabilno i dobro. Moguće su samo povremene tegobe koje se odnose na slabiju cirkulaciju, lakši i prolazni disbalans hormona i meteoropatske smetnje u slučajevima nagle promene vremenskih prilika. Potrebno Vam je više odmora. Izbegavajte da se fizički i mentalno iscrpljujete. Bavite se rekreativnim vežbama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu voća i povrća, dok meso treba da jedete umereno i samo povremeno, uglavnom kuvano.