You are here

Rak - mesečni horoskop za decembar 2019

Posao:

Vaši odnosi sa klijentima i javni nastupi će zahtevati posebno dobru organizaciju, kako biste uspeli da ostvarite željene ciljeve. Sve to će Vam oduzimati dosta vremena. Budite pažljivi ako se bavite turizmom, transportom i trgovinom, robom iz uvoza, jer ćete na tim poljima imati teškoća u vidu pokušaja mahinacija od strane nekih od kooperanata. Polovinom meseca ćete neočekivano sresti jednog poznanika preko koga ćete upoznati osobe koje su zainteresovane da sarađuju sa Vama u distribuciji Vaših proizvoda i usluga. Poslovnu godinu ćete završiti sa boljim pozicijama i značajnim finansijskim dobitkom. Nezaposleni Rakovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, pravosuđa i ekonomije. Honorarni poslovi Vas očekuju u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Ljubav:

Imaćete više mogućnosti  za ostvarenje svega što ste želeli da imate u emotivnoj vezi sa partnerom ili u braku. Najviše ćete se posvetiti rešavanju praktičnih stvari u Vašoj vezi. Druga polovina decembra Vam je povoljna za druženja sa zajedničkim prijateljima, izlaske, putovanja i provode. Unećete nov kvalitet u Vašu vezu. Slobodni: Upoznaćete više osoba koje će Vam se dopadati. Biće i par njih koji će Vama prilaziti. Važno je da nigde ne žurite i da dobro odaberete. Najviše će na Vas ostaviti utisak neko ko je tih, miran, stabilan, praktičan, ambiciozan i tradicionalnih shvatanja. 

Zdravlje:

U prvoj polovini decembra je moguća otežana cirkulacija, nizak krvni pritisak, otežan rad štitne žlezde i hormonski disbalans. Potrebno Vam je više kretanja radi bolje kondicije. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vitamine, a to je voće na prvom mestu, a zatim i povrće spremljeno za zimnicu. Od voća jedite što više pomorandži i suvog grožđa. To možete kombinovati sa jabukama, ovsenim pahuljicama, mlekom i jogurtom. Meso jedite umereno. Pojačajte unos ribe, kalcijuma, D vitamina i mineralne vode.