You are here

Građevinar

Kontakt podaci

Adresa: 
Čede Žice 40
Grad: 
Mobilni: 
065/303-71-15
Web adresa: 
www.gradjevinar-doo.rs
Kontakt osoba: 
Branko Bašić
Radno vreme: 
pon-pet 00-00, sub 00-00

Poslovne informacije

Delatnost: 
Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi
Matični broj: 
8 532 397
PIB: 
101 811 887
Šifra delatnosti: 
4 399
Žiro račun: 
325-9500600029902-69
O nama: 

“Građevinar“ doo iz Subotice je građevinska firma koja uspešno posluje u svojoj delatnosti od 1993. godine. Tokom ovih godina gradili smo poverenje među klijentima kroz veliki broj izgrađenih novih stambenih kuća i zgrada, kao i nebrojeno više renoviranih postojećih objekata, te učvrstili firmu sa kojom svaki investitor želi da sarađuje, jer je siguran da će imati pouzdanog i odgovornog izvođača radova.

Naša firma pruža širok spektar usluga iz oblasti građevinarstva, sve u cilju potpunog zadovoljenja potreba i zahteva naših klijenata, po sistemu „ključ u ruke“. Postali smo poznati po izuzetno kvalitetno i precizno izvršenim tesarskim radovima na svim oblicima krovnih konstrukcija i terasa.

Dugogodišnje postojanje na tržištu pripisujemo našem odnosu prema svakom pojedinačnom projektu. Poštovanje roka i kvaliteta jesu osnovni stubovi na kojima smo gradili poverenje, i to nam je omogućilo da nastavimo saradnju sa starim klijentima, dok smo u isto vreme pridobijali nove.

Pred nama su nove ideje, novi projekti i novo vreme u kojem želimo da pokažemo da naš tim može da ostvari sve zahteve i potrebe naših klijenata.

Građevinar Subotica - tesarski, zidarski, keramičarski, molerski i gipsarski radovi
O našim proizvodama i uslugama: 

Tesarski, zidarski, keramičarski, molerski i gipsarski radovi.