You are here

Ovan - mesečni horoskop za oktobar 2019.

POSAO:

Na početku ovog meseca morate da se koncentrišete na završavanje ranijih obaveza kako Vam ceo mesec ne bi bio previše naporan i previše aktivan. Ukoliko ne završite ranije zadatke nećete imati vremena za odmor, relaksaciju, ali i dobar provod.  Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima, ometaće Vas okolnosti kojima nećete uspevati da se prilagodite na poslu i bićete skloni aferama u odnosima sa kolegama. Izbegavajte da mešate posao sa emocijama i simpatijama jer Vam to može doneti negativne posledice. Odvojite dobar deo dana za poslovne aktivnosti, a kraj dana ćete imati za viđanje za prijateljima i porodicom. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u državnoj firmi ili u oblastima građevinarstva i industrije. Pružiće im se prilika i za honorarni posao u oblastima javnosti.

LJUBAV:

Bićete osetljivi na promene, te ukoliko dođe do rasprave ili svađe, neće se bajkovito završiti. Zato se potrudite da kažete svoje mišljenje na lep način i u pravo vreme, ukoliko se ono ne podudara sa mišljenjem Vaše voljene osobe i na taj način ćete izbeći tenziju i neprijatnost.  Mnogi parovi prolaze kroz krizu, naročito kada je veza dugačka i kada emocije splasnu. Stalno morate da radite na usavršavanju Vaše veze i da tražite rešenje za probleme kojih će biti sve više. Ako ste slobodni početkom oktobra se može desiti strastvena i burna veza, koja će kratko trajati, a u drugoj polovini oktobra početak ozbiljne emotivne veze.

ZDRAVLJE:

Vaš imuni sistem će se pojačati, ali će vam fizička kondicija biti u padu, pa je važno da poradite na njenom poboljšanju. Potrebne su Vam svakodnevne fizičke aktivnosti. Osetljivi ste na promenu vremena i kako mesec prolazi tako će da Vam bude sve napornije i teže da se prilagodite vremenskim uslovima. Na svaku najmanju promenu vaš organizam reaguje burno i prosto nemate snage da radite bilo šta. Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice koje u sebi sadrže vlakna radi lakše probave. Potreban Vam je A vitamin.