You are here

Ovan - mesečni horoskop za novembar 2019.

Posao:

U odnosima sa poslovnim partnerima i klijentima nailazićete na velika neslaganja koja će dovoditi do napetih situacija. Ovo može, dovesti i do prekida nekih poslova. Nailazićete na impulsivne reakcije drugih ljudi, a povremeno i Vaših nadređenih. Uspeh Vas očekuje u građevinarstvu, industriji i oblastima bankarstva i investicija. Ostvarićete uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata, što će Vam još više učvrstiti položaj. Druga dekada novembra doneće Vam više uspeha u javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Ovo će Vam doneti mogućnost za pokretanje nove saradnje sa inostranim partnerima. Uspeh Vas očekuje kroz oblasti izdavaštva, prosvete i turizma. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u štampariji, agenciji za dizajn, u turističkoj agenciji i u oblastima edukacija, posebno kao profesori jezika.

Ljubav:

Bićete u mogućnosti da nekuda otputujete i dobro se zabavite. Gde god se to pokaže potrebno pružaćete voljenoj osobi podršku. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i slobodnom vremenu. Slobodni: Očekuje Vas poznanstvo sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete započeti intenzivnu komunikaciju na daljinu. U početku će to biti iz čiste radoznalosti, a kasnije ćete otkriti kako delite mnogo zajedničkog. Imate slično mišljenje o mnogim stvarima i slične ciljeve u životu. U trećoj dekadi novembra će Vam se pružiti mogućnost da se sa tom osobom vidite uživo, da odete na vikend putovanje. Mogućnost da se nakon susreta dogodi emotivna veza je velika i realna.

Zdravlje:

Zdravlje će Vam biti najvećim delom novembra stabilno i Vaš imuni sistem će biti osnažen zahvaljujući tome što ćete biti stalno u pokretu i umećete da osetite šta Vam je potrebno za dobro zdravlje. Vodićete više nego obično računa o fizičkoj kondiciji i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. To će Vas činiti otpornijim na stresne okolnosti. Tokom novembra Vam je potrebna ishrana koja sadrži više kalorija. Ako jedete meso, možete ga jesti skoro svakodnevno.