You are here

Ovan - mesečni horoskop za decembar 2019.

Posao:

Priliv neophodnih finansijskih sredstava biće ograničen. Zbog toga ćete biti primorani da napore ulažete u održavanje aktuelnog obima poslovanja. Nećete imati povoljne prilike za širenje poslovne ponude. Uvećana je mogućnost poslovnih putovanja. Investicija u oblasti elektronike, IT sektora i inovacija u poslu će Vam se isplatiti. Moguće je i unapređenje kao nagrada za Vaš trud i uspeh koji ste postigli tokom cele godine. Nezaposleni Ovnovi će dobiti priliku da se zaposle u finansijskom sektoru. Decembar Vam donosi velike mogućnosti za nalaženje novog i stalnog zaposlenja u struci.

Ljubav:

Bićete motivisani da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetno novog u Vašu emotivnu vezu. Sredinom decembra moguće zahlađenje u odnosu sa partnerom, te iznenadne i neočekivane nesuglasice. Slobodni: Decembar Vam je pogodan za zaljubljivanje i ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će Vas osoba koja je puna energije, strastvena i pomalo tajanstvena. Bićete skloni da tu osobu u početku idealizujete, ali se nećete razočarati jer će opravdati Vaša očekivanja. Počećete da izlazite i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Pomalo će Vam smetati slobodno ponašanje vašeg novog partnera. Za novogodišnje praznike ćete uživati u provodu sa novom ljubavi i sa bliskim prijateljima.

Zdravlje:

Bićete promenljivog zdravlja i preporučuje Vam se da izbegavate preterano izlaganje hladnoći, jer Vam se može lako dogoditi da se prehladite. Cirkulacija će Vam biti oslabljena, a moguće su i reumatske tegobe kao i bolovi u kostima, kolenima i zglobovima. Više se odmarajte i svakodnevno praktikujte rekreativne fizičke aktivnosti. Vaša ishrana treba da sadrži kaloričnu hranu i više žitarica, povrća i namirnica koje u sebi imaju magnezijum i kalcijum. Kiseli krastavci, turšija, raženi hleb, brokoli, karfiol, pasulj i sočivo bi bilo dobro da Vam se češće nalaze na jelovniku. Meso i ribu uzimajte umereno. Od voća su Vam važne pomorandže i grejpfrut. Potrebno Vam je više C i D vitamina.